torsdag 13 november 2008

Snö och utlottning

Jag klev upp i morse och vad tror ni jag ser, ett vitt lager ligger på backen, förmodligen ligger det inte kvar så länge men nu är nog vintern här på riktigt snabbare än man tror. Vet inte riktigt vad jag ska tycka, jag är ju sommarmänniska ut i fingerspetsarna men snön har ju sina fördelar tänker närmast på skoterkörningen. Om det inte hade varit så Lååååång, två månader hade räckt gott och väl. Men det blir ju betydligt ljusare i allafall och lite mera julstämning får man också och det är två stora fördelar :)
Sen vill jag reklammera lite för en utlottning hos Catta, lämna din kommentar hos henne och gör en liten notis i din egen blogg så kan du vinna något. Kram på er alla. PS. Idag ska jag scrappa hela dagen, vilken lycka :)

3 kommentarer:

Catta sa...

Jag skrek rakt ut när jag drog upp rullgardinen och såg att det snöat! Härliga tider! TUR att N inte var med, Peppar blev så rädd att han sprang in i väggen, N hade nog fått men för livet ;) Kram

ScrapMi@ sa...

Åh nu blir jag avis....har Ni fått snö, det står nog högst på min önskelista just nu att vi oxå ska få lite snö......det blir julstämmning och så ljust o vackert med allt det vita....håller tummarna att snön drar vidare hit ner till oss med :-)
kramar!!!

Helena sa...

Vilkem härlig dag med bara en massa pyssel.
Imorgon ska vi ha en sån här.=)
Blommorna är från ett sånt där rör.
Jag tror de heter prima christmas och det är gröna och röda blommor i röret.
Ha en härlig helg vännen!
Kram