måndag 2 juni 2008

Välkommen lilla Lucas

Då var det måndag igen, vilken underbar helg det har varit. Sol, sol sol, JIPPI!!! Vi var på min sambos firmafest i lördags hade riktigt roligt men det blev nån drink för mycket så jag tillbringade nästan hela söndagen i skuggan i hängmattan med en bok. Håller på att läsa sista boken i trilogon om ARN. Dom är så bra dom böckerna, såg först filmen och bestämde mig därefter för att läsa boken, hade dock bestämt mig för att bara läsa de två första böckerna för att sen invänta nästa film innan jag läste fortsättningen. Men det gick inte jag blev bara tvungen att forstätta de är SÅ BRA!
Som ni kanske förstår så har det inte blivit mycke scrappande i helgen ingenting alls om jag ska va riktigt ärlig, dator har inte ens varit på sen i fredas. Men nu är det som sagt måndag igen så nu kasnke.

Ni undrar kanske vad rubriken har med detta att göra. Det är nämligen så min allra första barndomskompis som jag förövrigt fotfarande umgås med har fått en liten pojke. I torsdags var vi där och tittade på det illa underverket som sov så gott i sin vagn hela tiden, han är så söt ni ska bara veta. Det är helt ofattbart hur små dom är man blir lika förvånad varjegång och jag fick återigen konstatera hur fort man glömmer.
En liten present fick han ju naturigtvis, en lajmgrön byxa och tröja med bamse på, och så ett litet kort förståss. Längtar redan tills jag får träffa honom nästa gång och snusa lite på honom, Bamsekram till er Karro och Lucas, hoppas ni har haft den bra helg på stugen.

Kram på er alla andra också och på återseende /Emma

Stämpel från Suger Nellie (Lola och Simon)
Alfabete: QK Paige
Magnetstämplar Providence från Making memories

5 kommentarer:

Helena sa...

Vilket jättefint kort.=)
Jag sitter också mest i skuggan av samma anlednings som du.....jag blir knallröd direkt.
Jag har läst alla 4 böckerna men inte sett filmen ännu.
Det blev inte av att vi såg den på bio och nu kommer den snart på dvd.
Vi har projektor och bioduk i vår gillestuga så det går bra att se filmer hemma också....nästan som på bio.
Ha en härlig dag i skuggan vännen!
Kram

Catta sa...

Men åh, så mysigt kort! Tror säkert att det blev uppskattat, om inte av Lucas så av hans föräldrar. Tack för idag vännen, vi ses! Kram

Eivor / Ejja sa...

Härligt med skugga ibland *ler*. Du har gjort ett jättefint kort, pojkigt och mycket stilrent.

Ha en bra kväll!

KarolinaH sa...

Här har ni den stolta ägaren av kortet :) Eller det är ju Lucas kort men han har lite svårt att uppskatta något annat än mat och sömn just nu :)

Malin sa...

Underbart kort! HÄrligt med firmafest! =D
Jag kan inte tillbringa så mycket tid i solen...resultatet av tjurighet (inget solskydd) finns i bloggen...

Ha en härlig dag!
Kram