söndag 15 juni 2008

Lite Sommarfräscht

Nu är jag äntligen färdig med min sommarstädning av bloggen :) Har kastat ut allt mörkt och vintrigt och istället ersatt det med lite ljust och sommrigt. Dock kunde jag inte slita mig från det gröna men nu är det iallafall sommargrönt och inte höstgrönt :) Har även knepat ihop en ny rubrik, det har säkert något klatchigt engelskt namn men med tanke på min engelska så är det nog bäst för oss alla att jag håller mig till svenskan, så med andra ord så blev det rätt och slätt en NY RUBRIK.

Har planterat ut mina sommarblommor idag, men som vanligt har jag köpt alldeles för få, samma sak varje år. Men de jag har köpt blev jag i alla fall mycket nöjd med och nu börjar det märkas att sommaren är på gång på riktigt.

Har även scrapat litegrann i veckan det blev ett beställningskort till en släkting som har konfirmerat sig i helgen (kommer inte riktigt överens med stavningen på det ordet men jag hoppas att det blev rätt sådär) Fick äntligen ett tillfälle att använda min nya QK die Jacks (kryssen) som jag gjorde en liten bord av. Blev så nöjd med detta så som ni ser har jag använt den även i Rubriken här i bloggen. Korset är ritat för hand och sedan utklippt. I övrigt inget märkvärdigt men jag tror dock att jag ska choka er alla lite genom att berätta vad jag har använt för papper. De är från Basic grey serien Sugared. Att jag vet vad jag har använt för papper hör till ovanligheterna men i detta fall är det faktiskt så att jag har blivit lite smått förälskad i dessa papper så varför inte göra lite reklam för dem :)

Nu ska jag gå och se om det är nå bra på TV, ha en fortsatt trevlig söndagkväll och kram på er alla /Emma
Stämpel: Från Pyssel Passion
Alfabete: QK Paige mini
Magnetstämplar från Making memories

4 kommentarer:

Eivor / Ejja sa...

Oj, jag skulle bara hojta till om att din blogg blivit fin (glömde det i förra inlägget) och då hade du hunnit lägga in nytt inlägg. Ditt kort är jättefin och att stava Kon...n är inte lätt*ler*.
Jag är också kär i Sugared!!

Ha en trevlig kväll!

//Eivor

Lisse sa...

Din blogg blev jättefin. Snygg rubrik!

Helena sa...

Bloggen blev jättefin och kortet också.
Jag ska också göra en header till bloggen och sen ska Malin(majamelon)hjälpa mig att lägga in den.
Nu när jag ser vad fint du har gjort så blir jag sugen att sätta igång med det.
Ha en skön måndag vännen!
Kram

Karolina sa...

Ja vad ska man säga??? SNYGGT blev det, kul att du lyckades då ska du få hjälpa mig någon gång i framtiden när jag har tid med detta. Kortet har jag ju sett i verkligheten och det är så vilsamt och fint, sugared är ju så fantastiskt fin serie.
Ses i em.
Kram på dig.