onsdag 25 juni 2008

Shopping

Nu är det shopping på hög nivå. Jag och min svägerska har storshoppat och i går kom lite av grejerna. En CUTTLEBUG, några dies och lite embossing plattor. Nu vänter vi på mera dies ett Quickutz alfabete från USA och ett X antal embossingplattor :) JIPPI!! Eftersom min svägerska är på stugan så har jag botaniserat i cuttlebuggens underbara värld på egen hand, vilket jag tror också var hennes utstuderade plan :) Väljer här att Citera min underbara svägerska "Emma, du kan ju ha cuttlebugen hos dig den första veckan och så lär du dig hur den fungerar så kan du ju visa mig sen". Hahaha, men inte mig emot alls, älskar när det kommer nya paket som jag får packa upp, testa och installera i mitt lilla hörn (som jag faktiskt snart har vuxit ur) måste ner på stugan och hämta hem en byrå så att jag kan förvara lite grejer i den för de rymms inte på bordet längre.
Och jag måste bara få säga några saker om CB.en, många har uttalat sig om hur stor och otymplig den är, hur ful den är och hur grön den är, men jag har bara en sak att säga (kanske lite förblindad av nyhetens behag men ändå) DEN ÄR UNDERBAR!!! Tummen upp för embossingens underbara värld.
Hej hopp och ha en bra dag Kram Emma6 kommentarer:

Helena sa...

Idag har jag äntligen fått iväg ditt brev.
Hoppas att du inte redan fått de embossdies jag embossat åt dig.
Jag tycker också att CBn är underbar.=)
Hoppas du får nått i brevlådan från mig redan imorgon!
Kram

K sa...

Åh va kul att ha stor shoppat. Och va praktiskt att ha en scrappande svägerska så nära att man kan köpa grejor ihop :)
Ska bli så kul att träffas och se alla nya saker du införskaffat.
Ser nu att jag har glömt att kommentera dina läckra flaskor. Vilken rolig idé! Kul att ge bort och kul att få!
Kram på dig vännnen!

Helena sa...

Tack för alla fina stämpelmotiv som kom idag.=)
Det här kan vi göra fler gånger.
Hoppas du fått nått av mig idag.
Kram!

Malin sa...

Tack=) det var väl tur att du kom på chokladkake idén så Max fröknar blir glada i sommar ;P Det var dessutom roligt att scrappa kakorna!

Kram!

Anna sa...

Åh, en cuttlebug..så roligt! Har faktiskt ocskå länge sneglat på en. Tycket att de verkar mycket smartare med tanke på att de kan ta Qk-dies också. Blir ju liksom lite mer möjligheter då. Sen tycker jag faktiskt att grönt är fint ;) Men du får ju gärna ta med en på nästa scrapträff så kanske man får köra en provrunda!
Ha det bra!

Karolina sa...

SNYGG, det vete tusan men jag längtar efter den. Jat kommer SNART!!!