torsdag 12 juni 2008

Ett växande ha-begär

Visst är det underligt det här med att ha grejer. Direkt efter man har köpt nått nytt då börjar man spåna på nästa sak som man bara måste köpa för att det går bara inte att leva utan just den saken. Just så är det för mig nu. Jag lovade dyrt och heligt att med den här hobbyn skulle jag hålla mig på en väldigt låg nivå vad gäller att köpa saker, jag klarar mig med några få saker tyckte jag. En sax, lite lim och nå papper. Detta har nu växt och utökats till en hel massa saker (vilka jag i och för sig använder så det är ju inget jag bara har köpt föratt) och nu vill jag givetvis ha mer!!!
ÄR SÅ SUGEN PÅ EN CUTTLEBUG ELLER EN REV. Det bara kliar i fingrarna, just nu lutar det mot en cuttlebug eftersom de är billigare och kan ta alla olika märken av dies, tyvärr är de ju inte ens 1/3 så snygga som reven men de går ju att använda och det är väl de som är huvudsaken, i allafall om man frågar vissa personer (haha, ingen nämnd och ingen glömd) Jaja, fortsättning följer, vi får se hur det går.

Tack vare en massa regniga dagar jag jag nu fått lite scraptid, har gjort 2 chokladkakor och 3 kort. Här kommer ett av korten, har skickat det till min kusin som nyss fyllt år. Förhoppningsvis har hon nu fått det om det inte har blivit nått strul med posten. Om inte så Grattis Sara, här får du ett kort som snart dyker ner i din postlåda.

Just för tillfället håller på med en liten uppfrächning av bloggen, blev trött på de mörka gröna färgerna (det är sant, jag kan bli less även om det är grönt). Snart får ni se resultatet det är under bearbetning. Ha det så gott tills dess och ut och njut av regnet. På återsenende Kram /Emma
Stämpel: Flickan från Suger Nellie (Sweet Art Ebony), Kalendern från InkyWings
Alfabete: QK Paige mini

5 kommentarer:

Helena sa...

Vilket jättefint kort du har gjort....stämpeln är så söt.=)
Jag har en CB och är jättenöjd med den.
Det första stansverktyget jag köpte var en QK tång och den använder jag fortfarande flitigt.
De flesta fina diesen är till qk tycker jag och för att spara på plattan till CBn så använder jag tången när jag kan.
Jag har hållt på med den här hobbyn i ca ett år nu och det är alltid nått mer man kommer på att man behöver.=)
Ha en skön kväll vännen!
Kram

Karolina sa...

Oj vad fint kortet var, den röda texten och blommorna gör allt. Alfabetet är ju så snyggt, stilrent och litet. Tjejen ser ju så där sötsnygg ut i sina jeans och korta blus. Sara blev säkerligens väldans glad.

Malin sa...

JÄttefint kort =D
Jag vill oxå ha en CB men det får nog vänta tills jag fyller år...det är ju inte så långt kvar, i slutet på juli, men innan dess har jag hunnit tråna ihjäl mej!

Ha en härlig helg!
Kram

MalinsScrapBlogg sa...

Var ett tag sedan jag var in och kollade här nu.. verkligen jättefina kort!! Och det är så roligt att se kort med lite mer "ovanlia" stämplar istället för Magnolia och hÄnglar hela tiden.. =) D

Eivor / Ejja sa...

Kortet är ju kanonfint!! Stämplen är jättesöt.
Känner igen detta med att inte handla så mycket...hmm, går väl sådär*asg*.
Du frågade vad jag hade för papper på mitt kort med filuer och det är en dubbelsidig qk dies som trycker det mönstret. Första gången jag använde den så kul att det syntes*ler*.

Kram från mig,
Eivor
www.eivor.blogg.se