måndag 9 juni 2008

Jag finns kvar....

....här på planeten Jorden och även ute i cyberrymden, men dygnet verkar ha för få timmar just för tillfället. Men jag pysslar på för fullt, håller just förtillfället på med lite beställningssaker som inte är riktigt klara men de kommer snart upp här. Sen har jag också lite födelsedgskort på tur men eftersom de inte har nått sina mottagare än så får de också vänta ett tag.

Som tur var gjorde jag lite midsommar choklad för någon vecka sen när vädret och sommarinspirationen var på topp. Det var tur det för nu spöregnar det och är 5 grader ute och man kan inte i sin vildaste fantasi tro att det inte ens är två veckor kvar till midsommar. Förra veckan hade vi kanon väder högsommarvärme och klarblå himmel det var bara att passa på att njuta. Men nu regnar det som sagt så nu är pysslevädret tillbaka. Måste passa på när lillan sover så man får så mycke som möjligt gjort, sen har jag den stora förmånen att ha fått låna min kompis REV nu medan hon är utomlands och mår gott. Har blivit varnad för revambåge så vi får väl se hur det går för i kväll kommer jag att kasta mig över den. Här ska stansas :)

Men åter till midsommarkakorna. Jag gjorde alla typ likadanan men i olika färger bara för att det var ett enkelt upplägg och passade så bra just till midsommar här kommer några av färgerna. Resten om ni inte redan har sett dem får ni väl fantisera fram. :)
Ha det gott och Kram på er alla /Emma
Stämpel: Från hÄnglar & stÄnglar
Alfabete: QK Eliza mini
Text: Den blomstertid nu kommer av Israel Kolmodin

2 kommentarer:

Helena sa...

Oj har ni så kallt.
Här har det regnat hela dagen nästan men vi har inte så kallt.
Nu skiner solen igen så förhoppningasvis blir det en solig dag imorgon.
Vilka fina chokladkakor.
Imorgon måste jag komma ihåg att köpa ett gäng så jag kan göra några jag också.
Ha en skön kväll vännen!
Kram

Malin sa...

JÄttefint chokladkakor!!5 grader är inte mycket att hänga i granen...men idag har vi faktiskt 7 med spöregn så det är inte heller så varmt..huvva

Ha en härlig dag=)
Kram