onsdag 28 maj 2008

Examen

Nu närmar sig examen med stormsteg, nästan bara en vecka kvar. Hoppas, hoppas hoppas att värmen hinner komma tillbaka innan dess. De har ju lovat bättre och varmare väder nu så det är bara att hålla tummarna. Tyvärr känner jag som ingen som tar varken studenten eller examen längre, konstaterade just idag att nu börjar man bli gammal. De flesta man känner är antingen för stora för att gå skola eller för små. Jaja, nån bekant har man ju kvar i skolan men som tur är har man ju bekanta som känner folk som tar examnen och jag hade turen att få göra två beställningskakor till en tjej och en kille som går på sommarlov. Båda två var beställda med speciella färger, rubriker och texter, och det var riktigt kul att vara bunden till vissa önskemål för en gångs skull och inte bara göra som man själv tycker. Så här blev i allafall resultaten.
Ha det gott Kram på er.
Stämpel: Från Pyssel Passion
Alfabete: QK Maddie Anne
Magnetstämplar Providence från Making memories
Texten (Idas sommarvisa) av Astrid Lindgren
Stämpel: Från Pyssel Passion
Alfabete: QK Ginger
Magnetstämplar Providence från Making memories
Texten (Sommarlov med bad och sol), hittade ingen författare

4 kommentarer:

Catta sa...

Mmm, så fina dom blev! Jag är inte så gammal än, för jag känner faktiskt en som tar examen *stolt* Det är dock examen från högskolan, men inte desto mindre sitter jag och polar på ett kort nu. Fjärilarna blev riktigt snygga förresten! Ha det bra gumman

Malin sa...

Jättefina! Dom som får dessa blir nog överlyckliga! =D

Kram

keytan sa...

ja va ska jag säga....jag vill kunna det du kan =)
Jätte fint gör du.

Ha en trevlig helg!
kram

Lisse sa...

Det är fördelen med att vara lärare, då tar man examen varje år! Hilda ska få gå på sin första examen på torsdag, hoppas hon inte skriker i kyrkan!