fredag 16 maj 2008

Scrapkväll, storbak och alla tiders svägerska

Hej hopp på er alla. Vet ni om att jag har världens underbaraste och snällaste svägerska? För er som inte vet det vill jag bara meddela att så är fallet. Inte bara det att hon alltid finns där, ställer upp och bara är allmänt go... nä idag fick jag dessutom en present av henne i min postlåda. En mycket efterlängtad die i form av ett lönnlöv. Jag har beställt den tre gånger från olika webshopar, alla tre gånger har den funnits i lager men sen när orderbekräftelsen har kommit har den varit slut och inte varit med i leveransen. Lika stor besvikelse varje gång. Men nu har jag den. ÄR SÅ GLAD, och nu behöver jag inte nöta upp hennes längre :) Tusen pussar och kramar till dig Karro!!

Sen har jag fått världens bakil, inte direkt för att jag är ovanligt sugen på fika (vilket ofta brukar va fallet när jag bakar) nää, nu vet jag inte direkt varför man jag var bara tvungen att baka. I går bakade jag 3 sorter (mjukpepparkaka i långpanna, sommarkaka och sockerdrömmar) Idag har Nelly varit hos sin farmor och farfar hela dagen så idag har jag bakat 4 sorter (kubbar, Cokies, Kokoskladdkaka i långpanna och Bullar). Är så nöjd med mig själv, så nu väntar jag bara på fikasuget främmande :)

Jag har faktiskt hunnit scrapa lite också, igårkväll var jag hos en kompis och scrappade hela kvällen. Det blev en massa prat och skratt men trots detta, eller kanske tackvare detta fick jag faktiskt ihop två chokladkakor också. Nu har jag gått över på att scrapa i grönt. Det oranga hänger konstigt nog fortfarande kvar. Jag tycker inte riktigt om oranget om jag ska va ärlig men jag har som fastnat i det, vet inte varför. Här kommer de iallafall. Ha en riktigt härlig helg Kram/Emma
Stämpel från Suger Nellie (Luca & Nellie)
Alfabete: QK Abigail
Magnetstämplar Providence från Making memories
Text av: Evelyn Lindström
Stämpel från Suger Nellie (Luca & Nellie)
Alfabete: QK Abigail
Magnetstämplar Providence från Making memories

7 kommentarer:

Catta sa...

Med så underbara blommor som du har i orange så förstår jag att det hänger kvar! Det blir jättefint och lyser upp hela chokladkakan.
För er som inte varit hos Emma och smakat alla sju(!) sorter som hon bakat kan jag varmt rekommendera det, jag har nämligen hunnit ;)
Kram på dig vännen

Eivor / Ejja sa...

Finfin choklad! Du är duktig med detaljerna. Tack för kommenter i min blogg och självklart är det att du länkar mig.

Trevlig helg!

//Eivor
www.eivor.blogg.se

petra/paradise sa...

Vilka härliga chokladkakor du gjort!! Superfina med massor av härliga detaljer!! =)
Trevlig helg på dej!!
kramisar Petra

Linda sa...

Hej hopp /LVisst vet du vem det är ifrån nu då? =) du gör så mycket fint Emma! jag får så mycket inspiration när jag ser dina skapelser =) (nu exempelvis blev jag hemskt sugen på fika och choklad!! =) ) Hoppas vi träffas snart igen och scrappar lite!
Kramis

Malin sa...

Vilken tur du har som har en sån svägerska! =D
Jättefina chokladkakor!...måste bara fråga vad får du alla cokladkakor ifrån? Ger du bort alla? Hade jag varit dej hade jag bara gjort omslagen och ätit upp chokladen! ;P

Kram

Malin sa...

ok! Jag trodde att du kanske hade rabatt någonstans haha=D Eller att du kanske har en liten chokladfabrik hemma ;P Jag ska nog ta och köpa några jag oxå som man kan göra fin och ge bort! =D En riktigt bra idé av dej!

Kram

Pimmi sa...

Tack för alla fina kommentarer. Jag har tyvärr inte rabatt på kakorna, de borde faktiskt finnas en mängdrabatt :)En egen chokladfabrik hade inte heller varit helt fel men då hade man nog fått prommenera dygnet runt och mera därtill för att kompencera det man åt. Se det är nog lika bra att det är 1,5 mil till inköpsstället.
Iden till att scrapa chokladkakor kan jag inte ta åt mig äran av, det är min svägeska som började med det och jag hakade på. Sen om det var hennes ide från början eller om hon har sett det nån annanstans det vet jag inte. Men kul är det. Hej hopp ha en trevlig dag, själv ska jag och besikta billen. Hål tummarna. :)