söndag 25 maj 2008

Morsdag

Har idag firat min allra första MORSDAG. Tycker igentligen inte att man måste köpa en massa dyra presenter åt varandra men själva tanken i sig är ganska gullig. Dessutom är det en mycke trevlig känsla den allra första gången, har under alla år firat min egen mamma och de senaste åren även min svärmor och så nu helt plötsligt fick jag vara med och bli firad själv också. Dessutom fick jag en liten present av min sambo, ett presentkort på pysselaffären inne i stan, inte helt fel med pressenter trots allt :)

Det blev ju lite morsdagskort också. För det fösta så blev det ett kort till min mormor från min mamma. Hade igentligen inte nån beställning på detta men imorse frågade mamma om jag inte hade nått färgglatt papper eller nått enkelt bara som hon kunde få skriva på. Då kom jag ihåg detta kort som jag gjorde för nån månad sen när mina magnetstäplar kom. Ett mycke enkelt kort som jag gjorde just för ändåmålet att få prova de nya stäplarna, att det är premiärturen ser man ganska tydligt om man tittar på den sneda och vinda rubriken :) Kul iallafall att kortet kom till användning, alltid bra att ha några backupp kort för sånna hära tillfällen.
Stämpel: Från Suger Nellie (Simon & Lola)
Magnetstämplar Providence från Making memories
Alfabete: QK Paige


Sen fick jag i år den stora äran att göra ett kort till min underbara svärmor. Mycket spännande uppgift eftersom min svägerska som är jätteduktig på göra kort brukar göra dem i vanliga fall. Men jag blev faktiskt jättenöjd med kortet och svärmor tyckte också att det var fint, jag blev så glad!
Stämplar: Flickan, pojken & bänken, alla tre från Pyssel Passion
Alfabete: QK Maddie Anne


Eftersom jag är så inne på att göra chokladkakor och tycker att det är så kul fick min mamma en chokladkaka istället för att kort. Istället för en traditionell morsdagsdikt på kakan använde jag dikten "När vännerna kom till var tanken ganska klar" eftersom den är så vacker. Jag bytte däremot ut vänner mot mammor i dikten, den blev fin även så och chokladkakan blev mycket uppskattad.
Stämpel: Från Sugger Nellie (Luca & Nellie)
Alfabete: OK Maddie Anne
Texten: Hittade tyvärr inte vem som skivit den.

8 kommentarer:

Anna sa...

Superfina kort - som vanligt! Och du verkar ju bara hinna med hur mycket som helst! Börjar faktiskt känna mig lite inspirerad att testa på att göra en chokladkaka.. Men jag vet inte riktigt hur man går till väga. Vi får nog planera in en träff snart så jag kan få lite vägledning :)
Ha d bra!
Kram

Anonym sa...

Men Emma! Vilken fin blogg du har! Fick ju tipset på jobbet(har även handlat av dig.....hi hi). Du är ju superduktig, känner att jag måste göra studiebesök för att få se lite mer alster å snacka lite mer med N, blev ju lite hastigt där på stan..... Ha det gott lilla mor på din "första" morsdag! Anna

Karolina sa...

Har fått äran att stå med som "givare" i det mittersta kortet som var till min mamma. Kortet var så fint i grönt och rosa och blomman bara älskar jag, så himlans snyggt med en stor knapp!
Kram på dig svägerskan

Helena sa...

Vad mycket fint du har gjort.
Jag fick presentkort av barnen på Panduro.=)
Ha en skön dag vännen!
Kram

Åsa/asamia sa...

Åh så mycket fina kort!!!

Malin sa...

Jag blev i vanlig ordning bortglömd =( men jag firade min mamma iallafall =D
JÄttefina kort som du har gjort!!

Ha en härlig dag!
Kram

Catta sa...

Ja du gumman, du bara fortsätter att imponera! Kortet till M föll mig verkligen i smaken, milt, färgstämt och alldeles, alldeles... underbart! Chokladkakan till din mor är jättefin, jag har ju en extra plats i mitt hjärta för Nellie with springflower. Hon är så söt!
Kan du maila mig alla vackra dikter du använder på chokladkakorna? Puss och kram!

KarolinaH sa...

Åh... va fina kort för att inte tala om chokladkakan!!
Verkligen superfint! Är imponerad över ditt upplägg där du rymmer så mycket detaljer utan att det blir för plottrigt ändå! Snyggt jobbat!
Angående kortet till din mormor så tycker jag bara att det var charmigt och läckert med lite sned rubrik.
Annars så sitter jag och tittar runt på en massa bloggar och bara suger åt mig idéer och inspiration. Det kliar fint i fingrarna men jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till än.
Ha det så bra så ses vi!