tisdag 6 maj 2008

Välkommen tillbaka....

.....efterlängtade inspiration. Äntligen har den återvänt den efterlängtade INSPIRATIONEN. Att leta med ljus och lykta lönade sig för plötsligt så fanns den där närmare än vad jag kunde tro. Testade ju lyckan att vinna en chokladkaka på min svägerskas blog för ett tag sedan men tyvärr vann jag inte. Däremot fick jag inspiration till att prova scrapa en egen chokladkaka vilket jag också gjorde och gissa om jag fick mersmak!! På bara några dagar har jag hunnit med att scrappa 5½ kakor till och ideerna bara sprutar. Tusen Tack Karro för dina inspirerande bloginlägg, du hjälper till även de gånger du själv inte är medveten om det :)

Här kommer två av de färdiga chokladkakorna. Den första är en beställnings kaka, jag fick välja allt själv text, färg och så vidare så givetvis blev den GRÖN. Fortsatte på vårtemat eftersom det är så inne i tiden just nu.


Den andra chokladkakan blev ett hastverk men jag måste säga att det blev ett hastverk som jag ändå blev rätt så nöjd med. Jag och min sambo bestämde i fredags vid middan att vi skulle åka och hälsa på några bekanta som nyss har införskaffat ett hus. Eftersom det är kul att ha med sig nått bestämde jag mig för att scrappa ihop en liten inflyttningspresent. Eftersom vi skulle iväg fick jag 30 minuter på mig att scrapa chokladkakan, jag lyckades nästan det tog 37 minuter men då hann jag scanna in den och kamma håret också :)
Som ni ser så har jag använt mig av spillbitarna från den första kakan, det var nämligen det pappret som låg framme när tidsnedräkningen började. Man tager vad man haver heter det ju. Hur som helst vi åkte och när vi kom fram så var det ingen hemma så chokladkakan ligger kvar i min lilla scraphörna. Nu har jag alltså alla tid i världen att justera små detaljer på den men jag vill som inte.....den ska få va det den är....ETT HASTVERK.
Kram på er alla och tack för alla fina kommentarer /Emma

Stämpel: Från Suger Nellie (Luca & Nellie)
Alfabeten: Vår: QK Abigail, Lycka till: QK Paige
Magnetstämplar Providence från Making Memories

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har gjort så fina chokladkakor! Även ditt hastverk! Till och med jag blev ju inspirerad att testa här i helgen, och visst, det var jättekul! Så perfekta småpresenter.Det ser väldigt trevligt ut med orange faktiskt!
Vi hörs!/Kram Ida

Karolina sa...

Kul att man kan bidra med lite inspiration ibland.
Dina kakor blev så frächa och inbjudande, jag gillar hur du har satt bandet på den övre, det blev så snyggt slut på kakan.

Helena sa...

Jättefina och vilka bra presenter.
Jag måste köpa hem ett par chokladkakor jag också och prova.
Ha en härlig dag vännen!
Kram

keytan sa...

hje vännen och ursäkta att jag inte tittat in här på en hel evighet. Va mycke fint du gjort.
=) Jag skulle inte våga öppna de fina chokladkakorna =)

Tusen tack för att du rekomendera mitt fotointresse =) på tal om det så står fotoutställningen "gravidmagar" på biblan i stan hela maj =)

Hoppas allt är bra med er. kramiz