tisdag 21 oktober 2008

Tog mig (nästan) vatten över huvudet

Har ni nån gång känt att ni har tagit er vatten över huvudet. Att ett projekt har blivit så stort och växt sig till en hel bergskedja. Den känslan fick jag för ett tag sen. Min lilla Sessa kom 7 veckor för tidigt och fick tillbringa sina 2 första veckor i livet på sjukhus. Denna tiden ville jag att hon ska få ta del av och bestämde mig därför för längesen att jag skulle göra ett minialbum av detta. Jag påbörjade ett projekt men blev inte alls nöjd med upplägg, färg, foton eller papper, det blev helt enkelt fel, och det här var så viktigt för mig så det måste bara bli rätt. Så när jag var på mässan i Göteborg hittade jag änligen mina efterlängtade papper från Maja Design (Mina vänner Ulrika) och de var som gjorde för mitt projekt. Älskar både mönstret och färgerna. Så när vi kom hem påbörjade jag mitt minialbum med inspiration och entusiasm. Nu 1½ månad senare är jag äntligen färdig!! Och jag är stolt över mig själv för även om jag vet att jag hade bestämt mig det skulle bli klart så var det flera gånger här på slutet som jag tvivlade. Som sagt hade tagit mig vatten över huvudet, mitt LILLA minialbum blev ett storalbum på 6x6" och 20 uppslag. Jag kunde glöma min nya "bind it all" det fanns inte spiraler som räkte till. I stället fick jag tåga iväg in till stan och köpa de största silerörhängena jag hittade och även de är nästan tighta. Men det är KLART, jag har gjort det och jag är jätte nöjd!!
Det är dock väldigt personligt så jag visar därför inte hela albumet, men framsidan och en liten tjuvtitt på upplägget kommer iallafall. (förlåt för totalt värdelösa bilder) Ha en bra dag Kram Emma

7 kommentarer:

petra/paradise sa...

Av det man får se av albumet, så är det ljuvligt fint!! Synd att man inte får se mer, men jag förstår ju varför.
Ett jätteprojekt hade du framför dej å äntligen är det klart!! Var stolt, för det blev superduper fint!! =D

stor kram Petra

K sa...

Åhh.. jag har fått förmånen att se hela albumet och det är helt underbart vackert!!!
Vilket projekt och slutresultatet är helt perfekt!

Malin sa...

Men duuu så sött! det där kommer att bli ett fantastiskt album ser jag redan nu =D Vad duktig du är!

Kram!

Glimmis sa...

Hej hej! Hittade hit via Mia och jag bara måste säga vilket fantastiskt album. Min son är född 6 veckor för tidigt så jag förstår kanske lite av dina känslor och hur viktigt det blir att få känslan i ett sånthära projekt just "rätt". Ett vacker skatt av tankar, känslor, upplevelser att få förmedla till andra i en lång framtid.
Hit kikar jag säkerligen in igen. Om jag får lägger jag gärna till dig i min blogglista?
Ha det gott! //Erica

Catta sa...

Det ÄR ett vackert album fyllt med känslor och jag tycker verkligen att du har hittat rätt papper och upplägg! Du känner ju mig som börjar med allehanda projekt som aldrig färdigställs, jag är DJUPT imponerad av dig!!! En skatt för lillstumpan, nu och hela livet. KRAM!

Eivor / Ejja sa...

Av det du visar så verkar albumet helt fantastiskt! Bara första sidan är ju ett konstverk i sig. Så mycket små fina detaljer, färgerna verkar passa perfekt.
Du ska verkligen vara stolt, det är jättfint!

Kram från mig,
Eivor/Ejja

Annyt sa...

Jag är stum.
Stum av nåt som ser ut som ett otroligt vackert album till din sessa. Vilka detaljer, så mycket kärlek du har lyckats förmedla.
Jag beundrar ditt tålamod, att orka leta papper, börja om o se till att det blir precis sådär perfekt som du tänkt från början..
Vill även tacka för dina grymt fina spår hos mig..du har just gjort min dag, nu kan inget gå fel.
Tack, tack, tack..för inspiration o känslor jag fick här.
Kram/ Anna