söndag 26 oktober 2008

A spoon full of suger #22

I går var jag på scrapträff hos min kompis K, vi hade så trevligt, Inspirationen var tyvärr inte på topp men som tur var hade jag förberett lite saker som jag skulle göra så en LO fick jag då ihop iallafall. Sen la jag fram en annan Lo som jag bara inte fått ihop och lät tjejerna titta på den och jag tror att vi knäckte en och annan nöt faktiskt för nu känns det som att det lossnade och jag tror jag nog ska få ihop den trots allt. Tyvärr kan jag inte visa Lo.n som blev klar eftersom den är till en utmaning. Men jag lovar att den kommer upp här så småningom. Tack för en supertrevlig dag tjejer!

Och så var det ju Halloween i år igen. Kan inte förstå varför de inte kan slopa det. Som jag sagt tidiagre är det inget för mig men jag slog ändå två flugor i en smäll och var med i utmaningen på bloggen A spoon full of suger. Mina alster gav jag sen bort till mina underbara syskonbarn O & F. Egentligen är det min sambos syskonbarn men eftersom jag älskar dem så mycket så anser jag att de är mina också :) (föresten kanske de kallas syskonbarn fastän det är sambons syskonbarn, jag vet faktiskt inte, vad heter det annars??)
Nu är det då förhoppningsvis över för i år, detta eländiga halloween och det ser faktiskt ut som att jag har lyckats komma undan alla hämsta utklädnads fester i år, om det nu inte kommer nån inbjudan till nästa helg. (GHHHAHH!!) Visst är jag TRÅKIG!!! Men det är sån jag är (hihihi)

Sessan har sovit bort i natt och J är ute och kopplar el till vårt nya förråd så ni kan ju gissa vad jag gör :) (förutom sitter här vid datorn förståss vilket är ganska så uppenbart :) Hoppas få ihop ett bidrag till veckans skiss som hade en sån härlig skiss denna vecka. Vi får väl se hur det går. Ha det bra och kram på er /Emma
Stämpel: Från hÄnglar & stÄnglar
Fladdermus: Från Google
Text: Wicrosoft Word: Anything You Want

6 kommentarer:

petra/paradise sa...

Vilka härliga gottepåsar du gjort!! Superfina!! =D
Härliga detaljer =)
Hoppas du haft en trevlig helg.
Kram Petra

Catta sa...

Men så fint att ge bort dom till O och F! Kan tyvärr meddela att det är många som blandar ihop Allhelgona med Halloween, så än är du inte säker ;) Många kramar på dig, ses imorrn! Kram

Glimmis sa...

Fin fina påsar. Jag är inget fan av halloween heller men detta var ju en kul grej att bara ge bort till barn i ens närhet.
Jag har klurat på en godispåse-modell att ge till en vän som känner sig lite nere och tror jag ska göra en sånhära modell som du gjort. Jättefina!

Ha det bäst! //e

Essmo sa...

Såå coola godispåsar! =)
Kram!

Malin sa...

Jättefina godispåsar!
Jag är oxå sån som försöker undvika utklädnings fester. Har fått två inbjudningar men jag har inte tid (som det så fint heter) ;P

Kram!

Debbie sa...

Gorgeous spooky creations, Thanks for playing along this week, Hugs Debbie x