söndag 5 oktober 2008

Scrapfri helg

Tyvärr har jag haft en scrapfri helg, har inte ens rört mina scrapgrejer. Istället har jag ritat hus, städat, umgåts med vänner och familj, nästan gjort klart Sessans rum och storröjt i huset. Nu känner jag mig ganska nöjd faktiskt. Nu blir det middag hos mamma och pappa och sen träning. Sen kanske om jag har tur att jag får nån timme vid scraphörnan. Har så mycke ideer som bara väntar på att få komma i gång.

Förra veckan scrapade jag däremot en LO, nu var det ett tag sen jag gjorde nån LO faktiskt, det går i vågor. Jag testade ett helt nytt format 12x6" det var faktiskt kul man behövde inte så mycke grejs på den. (Fast just på den här blev det ganska mycket) Dessutom har jag förförsta gången provat göra ett bildkolage eller vad det då heter. SUPERKUL!! Kommer att göra det igen, har redan foton och papper klara. Lo.n fick min svägersa som ett litet minne av en underbara scrapresa till göteborg. Kanske får den en plats i hennes BOM album (där hör den då hemma i allafall (hihihi :) Tack för en underbar resa Karro.
Nu ska jag fortsätta städa en stund till innan vi ska iväg, förhoppningsvis hinner jag med en bloggrunda ikväll är så nyfiken vad ni har gjort. Kram på er alla Emma
Alfabete: QK Paige mini

4 kommentarer:

K sa...

Förlåt för att jag fortfarande har dina scrapgrejor här. Hade tänkt komma med dom idag men tiden sprang iväg.
Kanske imorgon om du är hemma?

Helena sa...

Vilken jättefin Lo du har gjort.
Jag gjorde också en i helgen.....den första på ett år tror jag.=)
Ha en härlig måndag vännen!
Kram

Karolina sa...

Klart att den ska få en plats i min BOM men först ska den hänga till sig på väggen inne i mitt pysselrum :)
Den är SÅ fin, D tittade på den och sa:
- Så fränt och snyggt. Han tyckte att "teckningen" av mig var effektfullt.
Kram på dig.

Malin sa...

Jättefin LO!
Ritat hus? Ritar du hus? Är du arkitekt eller så?

Kram!