lördag 31 januari 2009

Skisstävling

Har varit med i en skisstävling hos Scrappers, det var en kombinerad skiss och färgtävlig. Man skulle scrappa i olika nyanser av brunt. Denna gång blev det ännu en Lo till vårt familjealbum och mitt mönsterpapper som jag köpte på mässan i Göteborg i höst fick äntligen komma till användning, jag skar bara ut lite dataljer och fyllde på med lite mera papper och dekorationer och så var det klart. Det blev en snabbscrappad Lo men jag är riktigt nöjd faktisk. Har även testat mina nya distresser när jag gjorde kortets bakgrundspapper, använde mig av två olika nyanser av brunt, skrapade kanterna lite och stämplade sen med en textstämpel. Nytt för idag är även tagsen längst ner i vänstra hörnet. De är genomskinliga tags från Tim Holtz (Fragments) som jag har limmat fast papper bakom. Detta blev resultatet. Om ni vill se skissen får ni kika in på Scrappers. Ha det bra alla nu ska jag gå ner och se lite TV.
Stämplar: Textstämpel från Inky Wings, Swirl från Stämpelboden.
Magnetstämlar Providence från Making memories
Fragments från Tim Holtz

Här kommer två detaljbilder på dekorationen uppe i hörnet och sen även på Fragments, tyvärr blev de inte lika bra som jag hade hoppats, min kamera vill absolut inte va med och ta några detaljbilder, de blir så suddiga. Så man måste ta långt, långt ifrån och sen beskära, blir inte alls nå bra men så får det bli iallafall. (Tills jag har sparat ihop till min drömkamera :)

9 kommentarer:

Carola sa...

Jag vet hur det känns - Jag sparar oxå till min Drömkamera!
Ren & snygg LO och visst är det kul att "göra" egna bakgrundspapper!
/Kram Carola

Catta sa...

Hipp hipp hurra för detaljbilder! Jag älskar såna och du gör SÅ fina detaljer. Som vanligt måste jag väl apa efter dig och prova distresser och Fragments ;=) Supersnyggt och nästan monokromatiskt! Kram

K sa...

Jag lyckas då aldrig få så där fina detaljbilder så jag tycker du har lyckats bra. Både med detaljerna och bilderna!
Jättevacker LO!
Har du sett att du har vunnit på Mariantes blogg föresten?

Glimmis sa...

Lööövlie LO!! du har lyckats superbra med allt. Gillar den skarpt.

Kram kram //e

MalinL sa...

SÅ HIMLA SNYGG LO!!!!

Helena sa...

Åh så fin......vilken helt underbar Lo du gjort vännen.=)
Ha en skön dag!
Kram

ScrapMi@ sa...

En sån stilren o fin LO med underbara detaljer.......du har en scrappfiness som ingen annan har du gör så fina o underbara LO:s helt i min smak!!!
Kram/Mia

pyssel-maja sa...

Hej vilke mysig sida du har o vilka fina saker du gör jag blir helt stum.
tack för en trevlig kväll det var kul att få vara med o träffa andra som gillar att pyssla. Ja hoppas gärna att det blir fler gånger ochär ni i krokarna så är det bara att titta in. ha en bra kväll

Anna sa...

Jag blir så impad av dig som håller på, för varje gång man är in på din så hittar man alltid ngt nytt eller det som är nytt för mig och det är roligt! Du ger mig verkligen inspiration!

kram// Anna