tisdag 27 januari 2009

Jag ligger inte på latsidan...

.... när det gäller scrapping, nej här scrappas det för fullt, men tyvärr är det mesta utmaningsbidrag så jag kan inte lägga ut dem ännu även om jag skulle vilja för jag har testa så mycke nya saker. Men både ni och jag får hålla oss till tåls lite till. För att det inte ska bli så dött här på bloggen lägger jag därför ut några flaskdekorationer som jag har gjort på beställning. Har testat både Distresser och Perfect pearl, vilka härliga effekter det blir, kommer helt klart att använde det fler gånger. De har blivit ganska många flaskdekorationer sen jag sist visade er men har klantat mig igen och har tyvärr bara bilder på dessa två. (Blev lite suddiga bilder då det är så mycke 3d-effekt, scannern klarade inte riktigt det) Så det är vad ni får idag, mer än såhär blir det inte just nu. Ha det bra och på återseende. (Metallblommorna är liftade från Mariante/Hoppetossa)

6 kommentarer:

Carola sa...

Åh, så snygga blommor. Liftvarning!!!
Såna vill jag ha och såna vill jag göra! Och vilka stiliga flaskdekorationer. Gillade dom verkligen - helskarpt.
Och Du, "dött här på bloggen" - Vad menar Du? Finns det någon som uppdaterar sin blogg lika ofta som Du? :) Det är ju alltid nå´t nytt och spännande när man kikar in här. Det är helt enkelt fantastiskt.
/Kram Carola

Glimmis sa...

Väldigt fina flaskdekorationer. Ser att det blir juh visst fint att lägga den minsta retroblomman på den näst största (det är dom två jag har). Jag måste nog ge det en ny chans.

Jag håller för övrigt med föregående skrivare... "dött på bloggen"??? OMG du måste skämta, kan inte greppa mitt huvud runt hur du hinner med allt du gör. Men keep going... det är vi all nog glada å tacksamma för, för du är en underbar inspiratör.

Kram kram //e

PS! Gillar signaturen skarpt.. ;)

Pimmi sa...

Kan förstå era funderationer angående en död blogg, det låter ju lite underligt men nu är det ju så att jag inte vill att det ska BLI dött, därför lägger ja in så ofta jag kan ;P Kram på er alla, och tusen tack för era gulliga kommentarer, de värmer

MalinL sa...

Oh vilka otroligt läckra flaskdekorationer!

Väntar med spänning för att få se allt du har gjort och allt det nya du har provat på!

Catta sa...

Du jobbar på så bra, det är fantastiskt att du hinner! Hoppas du inte hunnit leverera flaskdekorationerna, för jag skulle vilja se dom i verkligheten... Kram

Malin sa...

Jädrans vilka snygga! ojoj=D!!

Ha en härlig fredag!!

Kram