lördag 3 januari 2009

2009

Ett nytt år med nya möjligheter, undra vad som kommer att hända detta år, ska bli riktigt kul att se. Hoppas ni alla har haft en underbar julhelg och ett gott slut, själv har jag haft det så mysigt, hela familjen samlad och vi har bara tagit det lungt och tagit dagen som den kommer. Men nu börjar de röda dagarna ta slut så nu är det snart läge att börja komma tillbaka till vardagen. Förhoppningsvis är det mycke roliga saker som kommer att hända nu under vintern och våren.
Jag har inte hunit scrapa så mycket under de här dagarna men några beställningar har jag gjort klart och några födelsedagskort. Min kusins älsta flicka fyllde 4 år på annandan så till henne hade jag med mig ett litet kort här vi var på släktmiddag hos min moster i söndas. Vi var 17 vuxna, 11 barn och 3 hundar varav 2 var valpar. Det var fullt ös kan jag lova men jättetrevligt hade vi och god mat fick vi.
Stämpel: Från hÄnglar & stÄnglar
Alfabete: QK Paige mini
Siffror: QK Paige Classic

Min moster hade beställt en chokladkaka till nyårsafton där värdinnan dessutom fyllde år samma dag, så det blev en härlig kombination. Jag har fortsatt på mitt bruna tema för jag tycker själv att det var lite festligt. Bakom stämpelmotivet har jag limmat fast en sönderklippt ljusmanskett som fick representera lite nyårsglitter.
Stämpel: Från Suger Nellie (Nellie & Luca)
Texten: Microsoft Word typsnitt FontleroyBrown


Det var allt för idag, nu ska jag fortsätta med lite mera beställningskort och liknade, sen hoppas jag verkligen att jag får lite tid att sätta tänderna i alla fina julfoton som vi tagit, ett litet minialbum står överst på scraplistan just nu ;P Kram på er alla /Emma

4 kommentarer:

Glimmis sa...

Vilka fina alster du ändå fått fram under helgerna.

Gillar dina dekorerade chokladkakor skarpt.

Kram //e

Karolina sa...

Oj så läckert chokladkakefodral!
Härligt att se att du är tillbaka:)

MalinL sa...

Undebart kort! Och chokladkakefodralet är heeelt fantastiskt vackert! *älska*

K sa...

Va roligt att se att nyckelpigan kom till användning :) Och tänk att lilla tjejen redan är så stor!
Snyggt kort, är det wellpapp i mitten?
Chokladkakan lika snygg som alltid! Jag tycker du gör rätt i att fortsätta med ditt bruna tema, det är så snyggt!
Tack för senast föresten! Mycket trevligt nyår trots att jag inte var så pigg.