torsdag 15 januari 2009

Äntligen i dubbel bemärkelse

Nu har det äntligen hänt, jag hoppas högt och klappar i händerna. För det första har jag lyckats få till en signatur till min blogg. Åhh så duktig och teknisk hon är tänker ni nog nu..... NÄÄÄÄÄ ÄDÅ det är jag inte. Har testat förr men aldirg lyckats så nu har jag fått experthjälp av Glimmis. Tusen tack för din proffsiga förklaring, det var hur enkelt som helst när man har svart på vitt hur man ska göra.
För det andra har jag äntligen påbörjat mitt BOM-album (boken om mig). Det är så kul, scrapar i formatet 12x6" vilket var helt suveränt format för detta projekt (tack Karolina för att du fick upp mina ögon för detta format) Har redan hunnit göra 3 st LO, det gäller bara att börja sen går det som av sig själv. Det roliga med det hela var att jag trodde att jag bara skulle scrappa om mina småbarnskort men än har jag då inte ens plockat fram dem. Alla 3 Lo är om mig idag och det är extrakul. Man får sig dock en tankeställare när man börjar med ett sånthär projekt och börjar gå igonom alla foton man har. Man kan som säga att det märks vem som står bakom kameran, jag är ju praktiskt taget inte med på en enda bild. Vilket är bra i och för sig men nu ville jag ju verkligen ha en bild på mig själv. Min sambo har därför fått rycka in som fotograf nu på sista tiden så att jag också fångas på bild.

Jag kan bara visa en Lo idag, har inspirerats av senaste nummret av scrapbooking m.m. (Nr 1 2009 ) Först och främst av skissen på sidan 65 (för er som är intresserade av att se den) men också av BOM utmaningen (sidan 66) där man skulle scrappa om ett ordspråk som man lever efter. Jag slog dessa två flugor i en smäll och gjorde denna Lo efter ett orspråk som jag tycker om, det återfinns även längst ner i denna blogg. (Ordspråket: "The time you enjoy wasting is not wasted time" -Bertrand Russell)
Alfabete: Thickers Poolside vinyl från American Crafts
Klockor: Från Heidi Swapp
Nu ska jag fortsätta pyssla, ha en bra kväll och en trevlig helg

2 kommentarer:

Glimmis sa...

Tycker du valde en jättefin signatur... =) glad att kunna hjälpa till.

Gud vad roligt att göra en BOM... har tänkt måånga många gånger men kommer mig inte för... Och har funderat på 6X12 formatet länge oxå men heller aldrig testat... känner att inspirationen flöt till litegrann... =)

Din LO var underbar BTW...

XOXOXO //e

Ami sa...

Vilken härlig LO, det var riktigt fint med alla klockorna. Jag har aldrig vågat mig på en 12*6:a, får se när jag lyckas med det.