onsdag 16 april 2008

Veckans skiss

Fick ett tips av Catta om en utmanings-/inspirationsblog - veckans skiss, som varje tisdag lägger ut en ny skiss och sen har man en vecka på sig att tolka skissen scrapa och skicka in den. Pga allt kortmakeri har jag inte haft tid att kolla så mycket på sidan men i helgen fick jag lite scrapartid och skissen som var utlagd föll mig riktigt i smaken. Så jag gjorde slag i sak och skickade in ett alster. Och JAG KOM MED bland de fyra bidragen som publicerades, jag blev så glad i morse när jag fick se min LO bara vara där, det ger verkligen mersmak. Tusen tack för tipset Catta. (om ni vill se alla bidrag finns en länk till veckans skiss här till HÖGER på sidan.)
Vill också rikta ett stort tack till Catarina/Keytan som har tagit kortet på mig och Nelly, jag älskar det. Tusen tack. (vill man komma i kontakt med henne för diverse fotografering finns hennes länk under inspirerande blogar - Keytans scrap och fotostuga, det rekomenderar jag starkt)
Hej hopp och hoppas alla får en bra Onsdag /Kram Emma
Alfabete: QK Abigail

11 kommentarer:

KarolinaH sa...

Vilken helt fantastisk LO!!! Jag blir nästan tårögd..
Du gör så otroligt fina saker men den här är helt klart min favorit, den toppar ALLT!!

Scrapkatt sa...

Vacker LO! Den känns väldigt balanserad. Gillar hur färgerna på knapparna kommer igen i pappersremsorna, vita ramen runt fotot i rubriken.. KLOCKREN helt enkelt! Vilken underbar bild också!

Ha en bra dag!
kram, erica

Essmo sa...

Grattis till publiceringen, förstår verkligen varför dom ville ha med denna, helt underbar!!! =)
Kram K.

Catta sa...

Grattis stumpan! Du var verkligen värd en publicering med den tolkningen du gjort, kan det bero på det redigerade fotot månne? Jag måste testa själv nu när du lärt mig hur man gör! =) Det är i alla fall en underbar LO.
Tusen tack för idag!!! Puss och Kram

Anonym sa...

Säger bara ett ord: UNDERBAR!!!

Grattis till publiceringen.
Hemma hos mig i min bil ligger en liten sak till hjärtegrynet som jag bara var tvungen att köpa idag när jag såg den, och vet du att den matchar LO:n. Nyfiken i en strut blev du nu antar jag, vad kan det vara ??
/Karolina

Helena sa...

Vilken underbar Lo.....den är verkligen vacker.
Fjärilen har jag stansat och embossat med min CB.
Ha en skön dag vännen!
Kram

Malin sa...

S� fin LO!! Helt wunderbaum!! Och kortet *pekar ner�t* �r ox� perfekt!=)

Ha en h�rlig dag!

carina sa...

Layouten är verkligen helt underbar!!!

Karolina sa...

Ja tänka sig vilken tur du har som inte bor så långt borta från ganska så många småmönstrade papper. Just nu så ligger tre små häften med sådana på mitt skrivbord så jag tycker verkligen att du kan ta en liten sväng förbi och sno några :)
Kul att hjärtegrynet gillade nappburken.
Karm på er.

Malin sa...

Tack för gratulationen=)
Ja jag har lite panik nu med alla morsdagskort för jag har fått in 6 beställningar + 5 andra som ska vara klara till sista maj...sen får jag ett DT paket snart som ska vara klart med till i mitten av maj. Jag ska göra lite kort och några Lo'n + en skiss! Åo maaaaj gaad! Det är roligt men jag blir lite stressad=P

Ha en härlig helg!!

johnny sa...

Hej Emma tala om en fin LO. Det är verkligen kontakt mellan dig och Nelly. Hela sidan passar perfekt
/Johnny