onsdag 23 april 2008

Frihet

Förra veckan testade jag för första gången att scrapa en LO från utmaningsblogen Veckans skiss, fick mersmak och ville prova igen. Här kommer min tolkning av den här veckans skiss. Blev inspiredad av de fyra små fotografierna och eftersom jag länge har velat prova scrapa av ett sönderklipt kort tog jag nu tillfället i akt och testade. Kortet är hämtat från min sambos skoterresa förra året, har försökt fånga känslan av frihet och lycka som han känner när han får prova sina vingar på skotern :)

Vill ni kolla på skissen eller se andras tolkning av den kika in på Veckans skiss (länk i kolumnen till höger)

Hej hopp ha en trevlig onsdag/Emma
Alfabeten: F.et QK REV Beauty Queen, de övriga bokstäverna QK Abigail

3 kommentarer:

Karolina sa...

Så smart! det ger ju sån effekt när ett enda foto är söderklippt till flera bitar.
Upplägget påminner mycket om förra bidraget har du fått mersmak eller?
Hoppas ni fick en trevlig dag idag.

Malin sa...

Häftigt!! Snyggt med bilden i 4 olika delar=)
Kassan är inte att leka med. Dom har satt mej på pottkanten rejält och det enda jag fick var "ja ibland kan vi göra fel oxå"...vilket tröstande svar... har insett att min stackars lillalilla Max måste in på dagis så fort som möjligt=( Men jag har jobbat på dagiset han ska börja på så jag vet att det är världens bästa personal=)

Ha en härlig kväll!! Om 10 minuter börjar Greys!!!=p

Kram

Catta sa...

Ja, det där är verkligen frihet! En oerhört fin LO, jag gillar den skarpt. Pricken över i med dom vita linjerna. Linda kommer förbi imorrn eftermiddag och vi tänkte scrappa. Sugen? Kram