torsdag 10 april 2008

Utmaningen

Före påsk var jag med i en utmaning, det var min svägerska som var upphovsmannen eller rättare sagt upphovskvinnan till utmaningen.

Så här löd utmaningen: Skapa en LO om något vardagligt som handlar om DIG.
Något som du gillar, något som du brukar göra, ja helt enkelt vad som helst. MEN (man kan tro Tony Erving är med) den ska inte handla om era barn/djur eller sambos utan bara vara inriktad på dig.
Det var ingen lätt utmaning direkt (Inte för att någon har påstått att det skulle vara det) men när man väl kom på en ide var det så kul. Första problemet var alltså att hitta på nått som handlande om en själv, och som man dessutom kunde scrapa om. Sen kom nästa problem, det fanns ju inte ett enda foto på mig som gick att använda, jag fanns knappt med på något foto överhuvudtaget. Det här låter grymt men det slutade med att jag fick använda ett foto på mig och Nelly och helt enkelt delita bort henne.
Så här blev iallafall resultatet, får jag lov att presentera ett av mina största intressen, (förutom Scraping då alltså) ARKITEKTUR-eller rätt och slätt att rita hus. Det blev en LO över vårt hus, min tanke, alltså ritning jag gjorde och sedan hur huset var före renoveringen, efter renoveringen och sen helt klart med plattor, mur och så vidare. Det blev helt enkelt EN TANKE....SOM BLEV VERKLIGHET.

3 kommentarer:

Catta sa...

Ja och vilken verklighet sen! Jag har nästan glömt hur blekt fasaden var... Plattsättningen blev som infarten till en herrgård, helt i stil med guldkusten =) Längtar tills det tinar fram så vi får njuta av våra trädgårdar. Sov sött

Helena sa...

Härlig Lo....måste vara roligt att kunna rita hus.
Vad vackert ni bor.
Kram!

Eivor / Ejja sa...

Vilket fint hus Ni har. Layouten är också kanon fin.
Tack för fina inlägg på min blogg.

Hej från mig,
Eivor/ Ejja

www.eivor.blogg.se