tisdag 8 april 2008

JIPPI!


I går var det jippi i dubbel bemärkelse.


FÖR DET FÖRSTA så fick jag paket i postlådan. Mina efterlängtade Nelliestämplar fån Skottland kom. (OBServera Catta att det nu står det Skottland och ingenting annat, haha) Skottland har jag nu fått veta tillhör United Kingdom är har valutan pund. Det är tur att jag har vänner som både kan engelska, geografi och valutasymboler för de tre sakerna har det nämligen visat sig att jag inte behärskar överhuvudtaget.
När jag såg dessa stämlar och fick veta vilken internetsida man kunde köpa dem på bestämde jag mig direkt för att handla. Jag gjorde klar min handlingslista och räknade ut vad det skulle kosta utifrån vad DOLLARN låg på hos forex. (Vilket kanonpris på stämplar tänkte jag glatt) Sen besökte jag min kära vän Catta som skulle hjälpa mig med betalningen. Direkt hon såg internetadressen säger hon. Har du hittat en engelsk sida? Nej tyckte ju jag, den är från USA, det står då skrivet på engelska. Man pratar engelska i england också svarar hon då, och så står det ju UK här så hon och pekade. Jaha, men man skulle då betala i dollar svarade jag tvärsäkert. Vi gick in och tittade, OCH GIVETVIS, det var inget dollartecken $ det var tecknet för pund £. Det blev att räkna om det. Jaja det var väl inte hela världen tyckte ju jag en liten symbol är ju lätt att ta fel på. Men som att det inte räcket med det då, när det hade gått någon timme och vi sitter och pysslar kläcker jag helt plötsligt ur mig... Konstligt, att jag inte ens reagerde när jag läste att butiken låg i Skottland...............

SUCK.... totalt hjärnsläpp, men man får väl va glad att man bidrar till att förlänga livet för många. Nu är de här iallafall och dom är jättefina. (Det kommer snart ett smakprov på dem)


FÖR DET ANDRA har jag gjort ett kononklipp på ebay. Har köpt ett Classic alfabete till min Quickutz för mindre än en fjärdedel av det svenska priset. Och den här gången var det i dollar jag lovar :)

Tjingeling och Kram på er alla.

5 kommentarer:

keytan sa...

du �r allt bra rolig du =)
Gl�m inte att bes�ka bokbussen jag tror att den kommer till er tor kl ca 13....men jag �r inte s�ker.. catta har tiderna..

hade gott kram

Catta sa...

Du är ju helt underbar!

Helena sa...

Åh vad avundsjuk jag blir.....jag vill också ha Suggar Nelliestämplar.
Ser fram emot att få se vad du gör för fint med dem.
Ha en skön dag vännen!
Kram

Karolina sa...

Åh så kul att du också har fått göra klipp, man blir så glad när man lyckas med sådant.
Vilket alfabet är det?
Kram

Scrapkatt sa...

Hej!
Vad roligt att du fått dina Sugar Nelliestämplar. Vill själv beställa, men det är så många som är slut. Såg att de ska släppas i några svenska butiker också framöver. Vilket fynd du gjort på ebay! Har själv lagt mina första bud på denna sajt, spännande!!