måndag 21 april 2008

Hemavan

Hej igen, nu var det ett tag sen sist, jag och min familj har varit på minisemester, det var dock inte i hemavan vilket man kan tro av rubriken. Nej vi har varit på stugan tillsammans med några vänner. KANON VÄDER hela helgen. Vi har bara kört skoter, suttit i solen, grillat och myst. Vilken toppenhelg det har varit.

Däremot var jag och Nelly till Hemavan i Februari tillsammans med min mamma och pappa. Vi hälsade på min lillebror som jobbar där. Som tack för att vi fick följa med på denna underbart trevliga resa gjorde jag ett minialbum åt mamma och pappa med lite bilder och små korta texter som ett litet minne av resan. Det blev mycket uppskattat.
Har verkligen fått mersmak för att scrappa i det här formatet nu, måste nog snart åka upp till min kompis Catta igen och låna den underbara REVEN och stansa ut lite fler (Hihi)
I övrigt står det ganska så stilla i min lilla scraphörna just för tillfället. Inspirationen kommer inte tillbaka fastän jag letar efter den med ljus och lyckta. Har påbörjat tre kort som inte blir färdiga men förhoppningsvis får jag snart ihop dem så att ni får se. Skam den som ger sig :)

På återsenende/Emma

5 kommentarer:

Malin sa...

Härligt med lite skoteråkning! Jag vill oxå ha en stuga men det får jag ta när vi har blivit miljonärer nån gång =P
Snyggt album!

Ha en härlig måndag!

Karolina sa...

Låter som en härlig helg.
Så coolt med en vägskylt, du är allt bra finurlig du.
Synd bara att man inte hann se insidan, får väl ta och åka förbi din rara mamma och kika lite kanske.
Kram

Helena sa...

Skönt med en minisemester.
Hoppas inspirationen är tillbaka snart vännen.
Ha en mysig tisdag!
Kram

Catta sa...

Oj, oj, oj, det var ett tidigt inlägg det där, har lillan blivit en morgonmänniska?!?
Hur som helst är du den mest erfarna minialbumtillverkaren (lååångt ord) av oss alla och du är varmt välkommen att stansa hos mig! Det här albumet är helt underbart!
Leta inte för mycket efter inspirationen, den hittar du när du minst anar det! Det är ju kanonväder om du vill vara ute medan du väntar ;)

petra/paradise sa...

VIlket sött litet minialbum! =)
Stor kram Petra