lördag 26 april 2008

Lite förvirrande...

...blev det i måndas när jag skulle titta efter i kalendern när min kompis Anna fyllde år. Jag känner nämligen två Anna. En Anna F och en Anna N. Jag vet att båda fyller år i April, Anna F den 21 men vilket datum Anna N fyllde var jag osäker på men eftersom jag visste att jag hade skrivit upp det i kalendern så jag gick jag för att kolla. På den 21 April stod det Grattis Anna N!! Dum som man är och eftersom jag var så säker på att det var Anna F som fyllde år den dagen klickade det aldrig för mig..... Hur trött var jag när jag skrev det här tänkte jag bara för mig själv, här har jag ju skrivit fel, det ska ju stå Anna F på den 21 inte Anna N. Frågan var nog istället hur trött var jag när jag drog denna slutsatts, för som ni säkert redan har förstått så fyller de ju båda två år den 21...... Jaja, inget ont som inte har nått gott med sig, nu vet jag ju det till nästa år.
Som tur var så var kortet till Anna N, som dessutom var ett beställningskort redan levererat. Det hade ju varit just snyggt om beställaren fått det någon dag försent, vilken bra rekam för tillverkan (haha). Här kommer iallafall kortet till Anna N som trots min tillfälliga sinnesförvirring nådde sin mottagare i tid.

Ha en bra lördag Kram Emma

Stämpel: Från Magnolia
Alfabete: QK Paige
Siffror: QK Abigail

4 kommentarer:

Essmo sa...

*fniss* rolig läsning så här på morronen! =)
Jättefina kort, du är otroligt duktig!

//K.

Karolina sa...

Usch vad tjorvigt och usch vilket snyggt och stilrent kort. Så härligt våriga färger.

malin sa...

haha vad förvirrad man kan vara ibland=) Häromnatten vaknade jag och frågade sambon vart han hade gömt sockerdrickan=) Det verkade helt normalt att fråga det just då fast jag inte druckit sån dricka på 10 år=P

JÄttefit kort!!

Ha en härlig söndag!

Kram!

Catta sa...

Men gumman, det är ju bara för underbart att höra! Jag blir så glad varje gång jag märker att jag inte är ensam om att vara tankspridd, även om jag just nu nog tar priset =) Väldigt fint kort, riktigt våriga färger. Tack för promenaden, kram på dig.