torsdag 24 april 2008

Födelsedagskort

Hej hopp. Idag har det varit en strålande dag. Jag och Nelly har varit ute och myst i solen hela dagen. Det var en trött liten tjej som gick och la sig när klockan blev sju. Så nu har jag några timmar för mig själv som jag kan använda till vad jag vill. Ni kan ju bara gissa vad jag tänker göra. (hihi) Måste ju prova mina nya magnetstämplar som kom i min postlåda nu i veckan så förhoppningvis får jag ihop ett kort ikväll.

Tidigare i veckan fyllde en av mina kompisar år, självklart scrapade jag ihop ett kort till henne som hon borde ha fått vid det här laget. Jag har ju fått så många nya fina stämplar så nu är det bara att börja tillverka kort efter kort så man får tillfällen att använda dem.
Blev så inspirerad av de vackra vädret ute så Anna fick en sommarflicka på sitt kort. Kanske inte allt för passande i slutet på April men man kan ju alltid låssas.
Nog med dösnack, korten kallar.
Ha det bra/Emma
Stämplar: Flickan från Suger Nellie (Luca och Nellie) Kalendern från InkyWings
Alfabete: QK Paige

4 kommentarer:

petra/paradise sa...

Jättesött kort!! så fint med den sittande flickan i cirkeln å att datumstämpeln också är i form som en cirkel =)
Kram kram Petra

Anonym sa...

Somrigt och fint, och jag skymtar en qk-scalloped remsa i grönt kan det stämma?
Vi ses snart.
/Karolina

Scrapkatt sa...

jättefint kort!!

Catta sa...

Oh yeah! Vilket härligt kort! Så fantastiska färger, jag har knappt ord... "Swirl"-stämpeln (?) var väldigt intressant och kalendern var ju otroligt läcker, jag förstår om kortproduktionen ökar! Kram