söndag 6 april 2008

Trippelkalas

I går skulle jag på scrapmässa i Luleå. JIPPI! Jag hade längtat flera veckor,verkligen sett fram mot det. Kan ni då tänka er vad som händer, jag som ALDRIG blir sjuk åker på en hejdundrande magsjuka natten mot lördag och blev liggade hela dagen. Det är så typiskt men sånt är livet man får vara glad att det inte är oftare :) Nu dagen efter känner jag mig mycket piggare och direkt kom suget efter blogarna. Är det inte en bra medicin så säg.
Men nu till något mycke roligare, i fredags var vi på trippelkalas. Vi firade min svägerska, hennes sambo och deras yngsta dotter som alla fyller år med några veckors mellanrum. Det var mycket trevligt och jag hade som ni säkert förstår gjort varsit grattiskort åt dem. Men att göra ett kort till "drottningen av scarp" (skämt o sido) är inte speciellt lätt då krävs en speciell känsla och precision i färkombinationerna som jag tyvärr inte alltid besitter :) Ska nog slå mig på det här med ett köpa färdiga färkombinerade kitt i fortsättningen (haha) För att tillslut få till det tillverkade jag mitt eget mönserpapper i fotoshop. Tusen tack för teknikens under och puss på dig Karolina :)


Tryckfelsnisse har varit framme
9.onde raden 5.e ordet, det ska stå MAN inte sambo, scrapdrottningen är nämligen gift, det bör den som varit på deras bröllop faktiskt komma ihåg :) Redaktionen tackar för det anonyma tipset.
Alfabete: QK Abigail
Siffror: QK Sophisticate
Alfabete: QK Paige
Alfabete: QK Diesel
Siffror: QK Abigail
8 kommentarer:

Scrapkatt sa...

Fina kort!! Gillar speciellt det översta. Vad läckert med negativremsan (?) och de mindre bilderna. Snyggt!
Vad tråkigt att du inte kunde gå på mässan och ännu värre att du hade magsjuka, det är bland det värsta som finns tycker jag, i alla fall känns det så då man har det..

Anonym sa...

DROTTNING!!! *hi,hi* nej skulle inte tro det. Sedan så är jag faktiskt gift och har inte en sambo utan en man.
Mitt mässbesök blev också inställt, mitt resesällskap åkte på magsjuka och jag fick ta hand om hennes underbara dotter istället, det gjorde absoult ingenting, jag kan ställa in många saker om jag får möjlighet att mysa med mitt hjärtegryn.
Hoppas du känner dig bättre nu.
Kramar från svägerskan.

petra/paradise sa...

VIlka läckra kort du gjort!! WOW!! Blev extra förtjust i det första kortet!! Sååå himla läckert!
Härliga detaljer å finfina färger i alla korten!! =D
ROligt med kalas, tråkigare med magsjuka =/
Typiskt när du skulle på mässa.
Många kramar Petra
ps; tack för dina gulliga ord inne hos mej! *glad*

Rimna sa...

Tack för besöket hos mig!
Så fina kort du gör, gillar alla små detaljer du får till.

Hoppas du mår bättre!

Helena sa...

Jättefina kort.....specielt det översta gillar jag.
Tråkigt att du missade mässan men det kommer säkert fler.
Ha en mysig måndag!
Kram

Catta sa...

Davids kort var ju riktigt läckert! Tufft att skjuta in ett vitt papper bakom det svarta rivna. Blomman funkade jättebra och texten är ju så snygg =) Är lite orolig att du ska sluta komma till mig och stansa nu när du investerat i ditt tredje alfabet... Men du har inte Diesel (än)! Puss och kram

keytan sa...

OJ vilka härliga grattiskort =) orange svart och vitt blir så underbart snyggt!

Det var synd att du inte kunde komma på mässan vi hade jätte trevligt.
nej nu måste jag nog gå och sova så jag är någorlunda pigg imorgon.

Glöm inte bokbussen på ons =) det finns mycka om trädgård att låna... (vet inte om du är intresserad...men även tidningar och en massa böcker förståss =) det är tyvörr inte jag som kör.
hade gott

Malin sa...

Å guuud så surt att åka på sånt lagomt till mässa=( Sånt där brukar faktiskt hända mej! Sist jag fick magsjuka satt vi på bio och såg sagan om konungens återkomst...oj så jag kräktes kan jag meddela haha=)
Jättefina kort!!
/Malin