söndag 10 augusti 2008

Kors i taket!!

Åter hemma igen vi har haft det underbart i veckan vädret har väl inte varit så bra men sälskapet desto bättre, min lillebror, min moster, mina kusiner och deras barn kom också till stugan så det har varit fullt hus. Riktigt kul har vi haft men nu är vi som sagt på hemmaplan igen denna vecka men till helgen bär det av igen då åker vi på minisemester till Lycksele med några kompisar, det blir riktigt kul. Men nu medan jag är hemma hoppas jag kunna lägga ut lite på bloggen för nu har jag faktiskt ganska mycke att visa er. Man jag ska börja med en helt annan sak. Många av er som känner mig kommer inte att tro era ögon när ni läser detta, men det är helt sant trots all tvivel. Jag har storfyndat på mässan i veckan. Kan ni gissa vad jag har köpt?? Jo mycke riktigt en NY MOBILTELEFON!! Japp, det tog endas en månad att införskaffa en ny sen min gamla konstigt nog helt plötsligt slutade att fungera :) (Om sanningen ska fram fick min underbara lilla Sessa låna den och i och med det så gick den inte att få igång längre) Det har varit en riktigt skön månad jag har varit helt fri (haha) jag som är så beroende av min mobil i vanliga fall *harkel*. Men riktigt snygg är den, liten och enkel men håll i er nu alla.......den har mms, radio och kamera!! Man kan dessutom ringa med den. Inte dumt va!! Jag har knapprat på den hela dagen och är så nöjd så nu ska det väl va själva dem om jag inte kan vara lite dättre på att svara när ni vill mig något, jag ska göra mitt bästa (jag förstår att många av er tvivlar)

Men nog om detta det har som sagt blivit lite gjort denna vecka på scrapfronten. Har ju haft barnvakt hela veckan så jag har faktiskt hunnit scarpa två saker. För det första så blev det ett minialbum/temaalbum som jag ska ge bort till hemlig mottagare. Som ni förstår så har de inte fått det än så mer än så får ni inte veta idag, jag kommer att återkomma om detta senare och då ska jag visa lite snuttar från minialbumet som faktiskt var riktigt roligt att göra.
För det andra så var ju på barnkalas i onsdags. Våra kompisars lilla kille har hunnit bli 2 år det är inte klokt vad tiden går fort. Jag gjorde ett litet kort åt honom. Och eftersom han är så förtjust i traktorer blev det givetvis lite traktorinspirerat.
Det var allt för idag, hoppas vi hörs igen i morgon. Kram Emma
Stämpel: Från Suger Nellie (Maggie & Hamish)

5 kommentarer:

Karolina sa...

Vill se MERA, MERA, MERA, för min inspiration har flygit iväg någonstans, har du möjligtvis sett ifall den har blivit inlåst hemma hos er när ni varit på stugan?

Pimmi sa...

Karolina: Knappast troligt att den är inlåst hos oss med tanke på hur ofta du är här (hihihi) men jag hoppas att du hittar den snart det är så kul att se det du gör. Kram Emma

Karolina sa...

Ha,ha där fick du allt till det!

Malin sa...

Jättefint kort=) Och välkommen hem! igen...och snart far du igen haha=) Oj vad du far! jag är lite avundsjuk ;P

kram!

K sa...

Men kors i taket! Så nu kanske man kan få ett svar på något sms någongång!? :)
Kortet blev i alla fall jätteläckert. Jag säger som Karro, vi vill se mera!! :)