fredag 22 augusti 2008

Dop, fondvägg och puckelpist.

Japp så är det här. Vi började tapetsera Sessans rum igår kväll, det är första gången som jag och J tappetserar tillsammans på tu man hand, så nu tror ni säkert att vi har krig här hemma (det sägs ju att tapetsering är en STOR prövning för förhållandet) men så är faktiskt inte fallet. Vi började med fondväggen och det gick faktiskt väldigt bra så den sitter där den ska utan minsta dispyt eller irriterade toner. När vi ändå hade ilet uppe tänkte vi göra en av de enfärgade väggarna också *djup suck* har ni nån gång sett en puckelpist. Om ni inte har det så är ni hjärtligt välkomna hem till oss. Jag blev så besviken, så fult. Vi bestämde oss för att inte sätta upp nån mer våd utan vänta för att se om det drog i hop sig över natten och tur var väl det för på morgon när vi klev upp hade de inte blivit färre utan snarare som att de hade förökat sig under natten. Jag ringde direkt till affären och frågade vad som var fel (för det kunde ju inte bero på uppsättarna *harkel*) Och tro det eller ej!! För det första var det inte easy-up tapeter som vi ville ha, för det andra så var det ju helt fel lim och för det tredje hade vi ju gjort helt fel när vi satte upp den i tron om att det var easy-up. Så idag blir det att åka in till stan och byta lim så förhoppningsvis får vi upp resterande våderna ikväll med mycket bättre resultat.

Sen nalkas det snart dop, inte direkt för att det har med saken att göra men det väcker ju lite inspiration när man blir bjuden på dop. Sessans dopkort åkte fram och jag har efter många om och men scrapat ihop en dubbel Lo till henne. Det är konstigt med mig, de flesta av mina Lo måste som ligga till sig nån vecka eller två för att bli färdiga, har så svart att få ihop min tanke och pappret :) Med den här fick jag till och med inkalla exertis för att jag hade total tankeblock. Tack för hörn inspirationen Catta.
Nu ska jag och lämna Sessan hos svägerskan och kusinerna och så åker jag in till stan på lite ärenden. Ha det gott och på återseende Kram Emma
Alfabete & siffror QK Finale grand
Texten: Du är allt vi nånsin önskat av Shirley Clamp

5 kommentarer:

MalinL sa...

Men åh så otroligt vacker den blev!! Älskar det vita med det rosa och sen alla swirls i bling! Sååååååå himla fint!!!

Karolina sa...

Har ju aldigt sett den helt klar bara i uppbyggnadsstadiet, men resultatet blev ju kanon bra.
Tack för lånet av hjärtegrynet mitt idag.

Anonym sa...

LO är supersöt!! Stilren och det gilalr jag. Jag har fortfarande Kevins dopkort i datorn*asg*...undera när jag ska scappa om dem...???
Jag är imponerad av att Ni fixade tapesteringen. Jag vågar faktiskt inte försöka med min man, jag är till 99% säker att det skulle gå åt pipsvängen. Vi ska göra om i sonens rum och då tänkte vi att vi målar istället. Ja, det är lite fegt men, men...
Ha det bra!

Kram från mig,
Eivor /Ejja

Malin sa...

Underbar Lo!! Jättesöt =D
Tråkigt med tapeterna men det var ju bra att ni ringde och kolla. Nu blir det ju kanonbra nästa gån ni ska sätta upp dom nya =)

kraM!

Catta sa...

Bara att förekomma i samma mening som "expertis" är tack nog! =) Den blev jättevacker, tur att du skulle till Sthlm så du kunde fixa bling-bling... Jag hoppas det har gått bättre med dom sista våderna, det var tur ni slutade i tid! Det blir kul att se hur du inreder rummet *längtar* Kram!