måndag 11 augusti 2008

Allra käraste syster

Jag känner ingen som står varann närmare än min mamma och hennes syster, det går inte en dag utan att de pratar med varandra. En härlig sommarkväll vid vår stuga lyckades jag fånga dem på bild tillsammans och direkt när jag fick se fotot i datorn kom titeln på en av Astrid Lindgrens sagor upp i mitt huvud. Allra käraste syster, det kunde inte bli en mera klockren och passande rubrik. Jag bestämde mig för att scrapa en Lo till min mamma men sen fick jag ideén att jag ville göra 2 LO, en åt dem var, med samma bild, samma dekorationer och samma papper men helt olika upplägg för att få de 2 Lo.na att höra ihop men ändå vara helt olika. Jag ville att de skulle symbolisera den kärlek och samhöringhet som dessa två systrar känner för varandera men samtidigt visa hur olika de faktiskt är. Mina mamma och moster är nämligen i sitt sätt att vara varandras raka motsatts, vilket gör det ännu roligare att de kommer så bra överens.

För äkta syskonkärlek och för att jag älskar er båda.
Kram Emma
Alfabeten: QK Paige mini, OK Finale grand, Microsoft Word typsnitt Jey

5 kommentarer:

Karolina sa...

Sedär vad lite bubbelplast kan göra! helt fantastiskt snyggt, den övre blev min favorit :)
Kan tänka mig att dom blev jätteglada över detta och jag ser framför mig hur V såg ut och uttryckte sig när hon fick den.
Hälsa brorsan att det nog blir klippning i morgon

www.scrapmia.blogg.se sa...

Men vad tjusigt, färgerna var klockrena fantastiskt enhetligt och snyggt!
/Mia

K sa...

Snyggt med bubbelplasten. Och vilken utmaning att använda sig av samma material men ändå göra två olika LO:s. Snyggt jobbat!

MalinL sa...

Båda två är verkligen helt underbara!

Karolina sa...

Tjingeling! kolla hos mig så förstår du! puss