onsdag 13 februari 2008

Till min kära

Brukar alltid ge ett kort till min kära på alla hjärtans dag. I år blir första året som han får ett hemmagjort kort och det ska därför bli extra roligt att få se vad han tycker :) Färgerna blev kanske inte så passande till en kille men det var mönstret jag ville åt.
Alfabete: QK Eliza
Texten "För att du finns" skriven av: Bobby Ljunggren & Sonja Aldén
Textrutan i detta och tidigare inlägg (lika men olika) "liftat" från Karolina

6 kommentarer:

Anonym sa...

Klart att brorsan kommer bli glad över ett så fint kort. Jag måste ju bara berömma dig för du utvecklas ju enormt i detta kortmakeri, dina kort är ju helt underbara. Längtar tills jag fyller år för då hoppas jag att ett så fint kort kommer i min ägo också :)
Kram från svägerskan

Karro sa...

Det blev supersnyggt! Tror Jonny kommer att bli jätteglad. Och texten är ju bara sååå fin...
Ha en bra dag pimmigumman!
Hälsa familjen.
Kram från oss!

Catta sa...

Ååååhhhh...Jag menar ååååhhhhh! Så fint!!! Banden, texten du skrivit, sångtexten, åååhhh WOW! Highlightsen, upplägget, åååhhh... Helt otroligt! Jag är djuuupt imponerad och jag önskar jag vore Jonny! Ha en härlig dag Pimmi! Många kramar Catta

Anna sa...

Håller helt med de andra; kortet blev verkligen hur fint som helst! Du är SÅ HIMLA DUKTIG!
Tack för det fina Lycka till kortet förresten!
Ha en bra Alla Hjärtans Dag.
Kram

MalinL sa...

Vilja grymt fina kort du gör!! verkligen!!

Du undrade vad jag hade använt till "LOVE at first sight" LO:n i min blogg.. om det är det röda så är det glitterlim som jag har skrivit med..

Anonym sa...

Så fint kort! Tycker om iden med texten från en sång, som i detta fallet är en sång som betyder mycket för mig! Gillar de snygga rosa tonerna du jobbat med, toppen!