fredag 8 februari 2008

Utmaningen

Då var det dax då, jag har blivit utmanad, eller rättare sagt så var utmaningen riktad till min svägerska Karolina som tyckte att hon kört fast och bara scrappande i vissa färger. Som hjälp på traven fick hon därför en utmaning av Catta att göra ett kort som var svart, gult, rött och blått, med mest svart och minst blått. Karolina tyckte att jag skulle haka på vilket jag inte var sen att göra. Om sanningen sen ska fram så tänkte Catta att utmaningen bara skulle vara för Karolina och hade inte tänkt göra något kort själv. Haha, den rövaren gick vi inte på, även hon fick göra ett kort. Jag väljer därför att citera Cattas ord när hon fick reda på detta. "Hade jag vetat det här hade jag valt helt andra färger" Men kul har det varit, färgerna kanske inte matchar men ett kort blev det.

stämpel: Kockfiluren från Kortmakaren

Min lillebror fyller snart år, han jobbar som kock på en restaurang uppe i fjällen och vi ska åka upp och gratta honom nästa helg. Jag passade därför på att slå två flugor i en smäll och gjorde kortet till honom. Förhoppningsvis hinner han inte se det.

Om ni vill se de andra utmanarbidragen så finns de på bloggarna Cattasattac och Karolina-i mitt lilla rum. (OBS: vet inte om alla bidragen är utlagda än.)

7 kommentarer:

Karolina sa...

WOW, vad du har fått till det bra! Måste bara få fråga om du har flätat pappersremsor eller om du verkligen hade ett så passande papper?
Läckert när du har skrivit texten i dom små lapparna.
Johan kommer blir superglad, det är jag helt övertygad om. Jag vet ju att du redan är suverän på att göra LO:s, men du kan ju definitivt även det här med kortmakeri :)

Pimmi sa...

Tack så jättemycket för den fina kommentaren, vad glad jag blev. Jag har inte flätat pappret, jag har gjort det i fotoshop, därför passar färgerna så bra :)

Anonym sa...

FUSKMAJA!!!

Catta sa...

Tjusigt Emma! Jag förstod att du hade ett riktigt ess i kortärmen =) Du måste lära mig att göra papper i Photoshop, så jag också kan skräddarsy dom. Med tankr på vårt dilemma att göra snygga kort till karlar så har jag konstaterat att ett sånt dilemma har då inte du! Så otroooooligt läckert! Ha en go' helg, många kramar från Catta

Catta sa...

Du, kolla in
http://shop.dekoreramedmera.se/#document_7
tänkte till ditt husalbum...

Catta sa...

...gå in på dekorationer, sen knappar. Högst upp till höger "Buttons Tool Time"! Kramar

Anna sa...

Hej!