torsdag 14 februari 2008

Kram

Det finns ett ord och en handling som aldrig är fel -Kram- den kan vara vänskaplig, värmande, tröstande, kärleksfull eller fungera som ett enkelt hej. Jag älskar ordet kram och valde därför att skippa lite hjärtanssnack så här på alla hjärtans dag och istället bara skicka iväg en kram till två personer som står mig nära och betyder mycket för mig. Så en stor Kram på alla hjärtans dag till er alla, här kommer mina två sista alla hjärtansdag kort.

Stämpel: Filurer kramas & Kram från Kortmakaren

4 kommentarer:

Karolina sa...

Jag är lycklig ägare av det undre kortet. TACK.
Hoppas att du har tittat i postlådan idag.
Kram från mig

Scrapkatt sa...

Tusen tack för den fina kommentaren i min blogg! Den värmde! Vet inte om jag förstod din fråga rätt. På det översta kortet är "texten" på papperet från Maja Design. Det nedersta kortet har jag stämplat en bakgrundsstämpel på ett silkes/mulberry-papper (tror det heter så), det blev ett lite suddigt avtryck.
Ha en bra alla hjärtans dag! Jättefina kort föressten! Gillar den stämpeln mycket.

Catta sa...

Tack gumman för kortet! Jag kände mig som en liten tjuv som smög in hos er och lämnade ett kort på bordet, det var bara det att jag smög inte det minsta! Jag ropade och tjoade, men ingen svarade, så jag la kortet på bordet och tog ett chokladhjärta =) Ha en underbar helg och hälsa brorsan!! Kramis

Catta sa...

Ja, just det ja... när vi satt och åt middag satt Johnny och tittade på kortet och helt plötsligt skrattade han till och sa: -Det liknar ju till och med oss! *Skrattar* Väldigt uppskattat!