måndag 11 februari 2008

Lika men olika

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Eftersom jag nu har blivit helt förälskad i att göra kort tog jag detta tillfälle i akt och kom på flera personer som jag skulle skicka Alla hjärtans dag kort till. Tyvärr räkte inte tålamodet och inspirationen ändå fram så jag beslöt mig för att göra två exakt likadana kort. Jag började klippa ut samma papper till båda korten och skred till verket. När jag var färdig skrattade jag tyst för mig själv. (varför ser ni själva här nere.). Låt mig presentera fin fem fel eller rättaresagt finn flera miljoner fel. Korten blev så långt ifrån likadana som de bara kunde bli, men det var ju lika bra det, för egentligen är det ju roligare om varje kort är unikt.

Stämpel:Kärleksfilur från Kortmakaren

Stämpel: Kram från Kortmakaren

Sångtext på båda korten från CD.n Personligt: Carola

5 kommentarer:

Karolina sa...

Klappar händerna av förtjusning. Dom är ju superduper härliga, man kan inte få mera hjärt-känsla än så här. Sen har jag ju naturligtvis en liten fråga också, vad är det för text du har? en stämpel eller från datorn?
Kramar från svägerskan

Pimmi sa...

Hej svejs, fuskmaja har varit framme igen. Texten är skriven på datorn :)

Pimmi sa...

Nu har jag ändrat lite i inlägget och skrivit dit var ni kan hitta texten :)

Catta sa...

SSSÅÅÅ fina kort! Jag hoppas verkligen att jag är en av de lyckliga som får ett alla hjärtans dag kort av dig, när du nu gjort så många... By the way är kärleksfiluren min favvo-filur. Det bara sprutar hjärtan från honom =) Snyggt jobbar tjejen!

Anonym sa...

hej pimmi tro det eller ej jag är ute o surfar med lite hjälp jätte fina kort det ni gör kram mamma