torsdag 7 februari 2008

Bokmärke till min Moster

Äntligen har det hänt, jag har startat en egen blog. Många är dom som har frågat, andra tjatat och visst har det kliat i fingrarna länge men jag har velat fram och tillbaka (fråga mig inte varför). Som ni ser tog jag mitt förnuft tillfånga, nu är den här och det ska bli riktigt, riktigt kul :)
Eftersom vi alla är nybörjare nån gång i livet känns det extra spännande att se om jag får det här att fungera. Helt säkert är det inte men här kommer ett första test.

Mitt allra första inlägg blir ett bokmärke till min moster som läser massor med böcker. Hon är alltid så snäll och tänker på alla andra i första hand så nu tyckte jag att det var hennes tur att få något för omväxlings skull. Det blev mycket uppskattat.


Stämplar: Filuren från Kortmakaren, Boktraven från Magnolia

4 kommentarer:

Pimmi sa...

Kollar bara att det funkar att skicka kommentarer

Karolina sa...

Så underbart att du har kommit igång.
Och vilket första inlägg, kanonsnyggt bokmärke, härliga vårfärger.
Kramar från Svägerskan

Catta sa...

JAAAA! Bättre nyheter inför helgen kunde jag inte få! Du kommer att upptäcka hur roligt det är att blogga, och hur kul det är att kunna kolla in dina alster. Kommer det ett kort inom kort månne? Jag la ut mitt, eftersom jag ändå var sist färdig *HAHAHAHA* Du fick till ett bra namn på bloggen och underbara färger! På tal om det, kollat postlådan idag?? Puss och kram!

Anonym sa...

Nu tror jag det funkar! Så roligt att kunna kolla in dina alster också! Fint märke du gjort!
Vi ses imorn!
Kram Ida