måndag 15 november 2010

Kristyrfigurer och pysselträff i Umeå

Känns som att det är lite dagen efter idag. I huvudet känns som att jag har varit på världens fylleslag i helgen trots att jag inte drukigt en enda droppe alkohol över huvud taget. Men en hektiskt helg har det varit. Hektisk men jätterolig.
Den började fredagkväll med att jag, sambon och våra kära vänner C & J åkte och såg IDOL live. Vilken härlig stämning det var. Fullproppat med folk, skratt, skrik, applåder och bra framträdanden. Synd bara att fel person åkte ut ;( Jag kom i säng kring halv två. Klockan 06.00 lördagmorgon ringde väckarklockan. Då bar det iväg på scrapträff i Umeå tillsammans med två av mina härliga scrapkompanjoner. Vi hade så trevligt, så det blev en resa som säkerligen förlängde mitt liv med typ 20 år med tanke på hur mycket jag skrattade. Framåt kvällen var vi dock lite trötta och det märkes med all säkerhet på våra kommentarer. Vid 9 snåret hade vi följande dialog:

K: Pimmi visst hade du ett orange papper?
Pimmi: Japp det har jag, vill du ha det i färg?
K: Nää jag tar det gärna i svartvitt!!

Hela rummet fylldes av glada skratt. Tanken var givetvis att fråga om hon villa ha det mönstarde pappret men men....jag bjuder på det! Kul hade vi iallafall!!!
Det var Pysselhäxorna som stog som arrangörer för träffen och det var en mycket rolig och välorganiserad dag. 23.30 åkte vi hemåt, och 02.30 somnade jag gott i min varma säng.
Under dagen hann jag dock trots allt surr tillverka 4 Lo.s det är mer Lo.s än vad jag har scrappat totalt på 1½ år så jag var mycket nöjd. Här kommer en av dem, den jag av någon anledning tycker allra bäst om. Jag kanske lägger ut de andra också lite senare.

Söndag var det som ni säkert alla vet, Farsdag. Vi firade 3 pappor så det blev mycke fika, god mat och tårta. När vi kom hem i går kväll vid 8 tiden var tanken att lägga i säng barnen och tapetsera klart lilla W rum man jag hamnade raklång i soffan och såg en halvtaskig film sen somnade jag gott 22.00. Det blev en kanon helg! Jag har haft jätteroligt. Men det kommer ju (som tur var) en måndagmorgon också :) Ska snart åka med Sessan på dagis och sen ska jag försöka sy en myshörna till lilla W.s rum vi får väl se hur jag lyckas med det.

PS: Ska även visa de små söta kristyrfigurerna som jag och Sessan tillverkade förra veckan. Nu är de klara och väntar bara på att få hängas i granen :)
Alla stämplar kommer från Skogstokiga

Det var allt för idag.
Ha det gott alla, så ses vi väl snart igen.

PS igen: Jobbar på en beskrivning av de flätade korgarna som det var några som frågade efter, jag hoppas att jag snart får ihop en så att jag kan lägga ut den här i bloggen.

11 kommentarer:

Suvi sa...

Vilken fin Lo du gjort Emma. Så stilren och vacker.
Hörde något om att du tog storslam i Umeå, grattis!!! Får väl höra om det på onsdag.Vi ses.

Petra Maria sa...

WOW! Så otroligt fina.
Skogstokiga kramar
från mig

Morfen sa...

Tack för titten i min blogg och vad roligt att du gillade det du såg. Jag tycker det var mysigt och inspirerande här i din blogg, fick riktiga julkänslor. :)
Kramkram,
Anna

Anna-Karin Öberg sa...

Hej vilken härlig helg du har haft...jag förstår att du är trött. Lo du har gjort är superfin ...bilden är så mysig. Vad duktiga ni är som har gjort julgrans prydnader, dom blev så fina. Hoppas ni har det bra och så ses vi på onsdag..

kram på er

kramisar A-k

Patricia/tiza67 sa...

Trevligt att du hittade/tittade in på min blogg:)
Måste säga att jag gillade din LO skarpt. Enkel stilren med en underbar bild!!!

Kramen Patricia

Mummylade sa...

men åh så fina!! Och stick inte under stol med att du vann massor på träffen för att du gjorde så ohyggligt mycket fina alster =)

Anna sa...

Åh så fin LO!!! Jag vill höra om er underbara helg på onsdag, längtar!

Har jag missat något....storslam i Ume...Go girl!! Grattis!

kram//Anna

Catta sa...

Fantastiskt läckra kristyrfigurer- i modern tappning. LO:n tycker även jag är en favorit, så snygg! Tack för en härlig helg!
Kram Catta

Petra/Paradise sa...

UNDERBAR LO!!! Härligaste fotot på bra länge!! <3

Och kristyrfigurerna är ju för söta!!
Vilken rolig idé att dekorera med stämplar i mitten! :D


kramis

Pimmi sa...

Iden till att använda stämplar i mitten av kristyrfigurerna fick jag av Tussan, jag vann sånna av henne för 2 år sedan.
Kram Emma

Petra Maria sa...

Texten på bandet är inte broderad. Det är färdigtryckt.
Skogstokiga kramar
från mig