torsdag 4 november 2010

Diagonal korg

Hittills har det varit en riktig scrapvecka dels har jag och Sessan pysslad nästan varje dag och så har jag även varit på 2 scrapträffar. I tisdags var jag på träff med vårt "gamla" scrapgäng som jag gick scrapbooking kurs med får ca 2 år sedan. En väldigt duktig vän till mig visade hur man flätar en korg om man ville ha den diagonal. (Hon hade nämligen flätat sånna korgar i näver som 8 åring och det var några år sedan :)) Imponerande att hon fortfarnade kommer ihåg hur man gör. Först trodde jag allt skulle gå åt skogen men efter några försök och 3 korgar senare så blev det inte så tokigt i allafall.
Texten har jag gjort i Word

I går var jag också på scrapping, då tillsammans med byajuntan. Vi hade så trevligt, det blev många glada skratt och roliga komentarer. Värdinnan för kvällen, min goda vän C hade dessutom bakat ett jättegott bröd som vi smaskade på hela kvällen. Det var så gott, tror nästan jag måste be om receptet och prova baka det någon gång. I vanliga fall bakar jag INTE bröd. Det finns så gott bröd att köpa på affären. Men detta bröd var nog ändå värt ett försök :)
För min del blev det dock inte så mycket scrappat, dels för att brödet var så gott :) och dels för att jag hade borta mitt blad till skärmaskinen. Givetvis fick jag låna en skärmakin men det var som inte sammasak jag känner mig väldigt bortkommen då jag inte kan skära som jag brukar. Några chokladkakafodral fick jag dock gjorda. Tyvärr har jag ingen bild på dem just nu men jag hoppas att jag kan lägga ut dem senare i veckan.
Och i morse fick jag tillbaka mitt blad, en av tjejerna hade hittat det på infarten i gårkväll. JIPPI!
Ha det bra all.

5 kommentarer:

Karolina sa...

En sån korg skulle jag vilja ha till jul full med "Emmajulgodis"
:) får man skriva det på önskelistan?
/Svägerskan

Pimmi sa...

Önska får man ju alltid :)
Kram Emma

Vera sa...

Åh vilken fin korg! Om man flirtar med dig, kan du inte hålla en liten demo då? Exempelvis på nån träff framöver?! *blinkar med fransarna*
Förstår din uppställdhet, man blir "lite egen" och vill gärna ha sina egna saker när man scrappar.

Ha det gott! :)
Kram

Suvi sa...

Tack för en trevlig kväll. Alltid lika kul. Jag har gjort 4 korgar idag, det var så roligt och inspirerande.Tack för att du visade hur man gör dem.

Karro sa...

Nuuu kan jag äntligen lämna kommentarer här hos dig!
Korgen var ju superläcker. Har ju till och med fått se den "live".
Vilken tur att du hittade skärbladet nu när du äntligen har köpt dig en ny skärmaskin.

Ha det så bra!