onsdag 10 november 2010

Julgransdekoration

För mig är det absolut bästa med julen den härliga gröna godluktande julgranen. Tänk er att först få plumsa i halvmeter hög snö tillsammans med sambon och leta den perfekta granen, (vilket är sällan nu för tiden för snön har inte hunnit komma när vi hämtar granen), att sen få bära in den och klä den tillsammans med Sessan (och i år vill väl även lilla W vara med på ett hörn kan jag tänka mig). Att få lägga dit julklappar allteftersom de inhandlas och slås in.....
Och sen få sitta flera veckor i soffan och njuta och titta på den (och på alla barr som sakta (läs snabbt) dalar ner till golvet). Jag älskar verkligen julgranen den gör min JUL!!
I år kommer vår julgran att få lite nya dekorationer i form av små strutar som man kan fylla med en och annan godsak. Jag har gjort 4 likadana strutar, funderar även på att göra några i någon annan färg men vi får väl se hur det blir med den saken. De var iallafall jätteroliga och lätta att göra så chansen finns nog att det blir nån fler.
Och så givetvis en liten detaljbild på dekorationen (det verkar som att jag trots den ringa snömängden har snöat in mig på detaljbilder) men det är bara för att jag själv tycker det är kul med detaljbilder på alla andras bloggar. Då ser man ju så mycket bättre.
Det var allt för mig för idag, du ska jag och Sessan försöka oss på lite kristyrpyssel!! Ha det bra

5 kommentarer:

Essmo sa...

Vilken supersöt strut! Gillar lussebullen skarpt! =)
kramkram!

Suvi sa...

Jätte söta strutar. Ni verkar ha en riktig tomteverkstad hos er.
Har gjort mössan klar om du fortfarande vill ha en.
Pyssla på Kram/Suvi

Erica sa...

Har helt missat att du är tillbaka! Jättekul att se! Vad mycket fint du gjort, dina korgar är alldeles ljuvliga! Fint också med lussekatterna du gjort själv, är det cernitlera du använt? jätteläcker detalj, liftvarning!!

Kram, Erica

Änglahus sa...

Vilken trevlig blogg jag kom in på! Gillar verkligen dina korgar & skapelserna i fimo-lera, nu började mina hjärnceller accelerera ;0) Hir kommer jag igen, ha det gott!

Vera.m.fl sa...

Åh så söt strut! Och dekorationerna ska vi ju bara inte prata om- skitsnygga!! Du är så jätteduktig.

Hu, nu fick du upp mitt jul-il med din julgransbeskrivning *s* Har varit förutseende och köpt hem russin, skållad mandel och glögg- kanske tar mig en julhutt imorn, slår på lite julmusik, låser dörren (så jag slipper skämmas om någon kommer på mig *ler*) och julscrappar lite :)

KRAM