söndag 7 november 2010

Copyright Nelly

Tro det eller ej men jag har faktiskt slängt ihop en Lo. Min lilla Sessa har liksom jag själv tillbringat mycke tid bakom kameran i sommar, När jag köpte min systemkamera har hon fått börja låna vår kompakta digitalkamera när vi är med och hon tycker att det är så roligt. Lika kul är det för mig när jag tittar igenom bilderna på datorn sen för här och var hittar man riktiga gobitar. Tyvärr är ju dock de flesta bilderna fotade på MIG ur diverse (för min egen självkänsla) inte så fördelaktiga vinklar ;(
November månadstävling på NorthernLightScrappers Blogg är en skiss och det är till denna skiss som jag gjorde detta inspirationsalster. Alla bilder på Lo.n är fotade av min lilla Sessa 3 år gammal.
Det var allt för idag.

4 kommentarer:

Lisse sa...

Kul idé! Hilda brukjar också fota med min mobil. Mest är det golvbilder än så länge, inte så jättespännande, men det kommer säkert!

Carola sa...

Hejsan Svejsan!
Liite kul är det faktiskt att ha "hittat tillbaka" till bloggvärlden ;)
Och superläcker LO! Kul att se en LO av Dig igen!
Och sen måste jag ju bara kommentera lite av det jag läste i Ditt förra inlägg. Sååå många år sen var det väl inte sen jag var 8 år????? Och så är det väl bara närminnet som blir dåligt med åren, eller ??? ;)
KRAM Carola

Anna-Karin sa...

Tack för din kommentar på min blogg.
Vilken läcker LO du har gjort.

Kram
Anna-Karin

Karro sa...

Så otroligt läcker LO. Vilken rolig idé. Riktig läckert med negativremsan.