lördag 12 september 2009

Då var det min tur..

..att bli förkyld. Gick inte att hålla sig borta i år heller, som tur var så är jag än så länge (peppar, peppar) bara förkyld har ingen feber så jag hoppas att det är snabbt övergående och att ingen annan i familjen drabbas.
Det blir inte mycke scrapping just nu har så mycke annat som ska förberedas inför hösten, vintern, NorthernLightScrappers Scraphelgen och bebbens ankomst. Man jag har lite att visa er ändå, det har blivit ganska många beställningar så här på sensommaren. Detta var ett kort som har åkt ner till stockholm till pappas kusin. Mamma och Pappa blev bjudna på en segling i stocholmsskärgård i början på augusti och skickade detta kort som tack för denna trevliga resa.
Stämplar: hÄnglar och stÄnglar.
Alfabete; Qkickutz Paige mini
Mestadels av det andra på kortet är egendesignat med distresser, sax och lim.

Och här en liten närbild på 3D-effekten.Ha det bra alla där ute och glöm inte bort att anmäla er till vår Scraphelg den 3-4 Oktober. (se länken ovan) Det skulle vara så kul om ni kom.

6 kommentarer:

Carola sa...

Så läckert kort. Särskilt med 3D-effekten. Kul!
Krya på Dig!
/Kram Carola

Karolina sa...

Skickar massor av krya på dig kramar, ja jag vågar faktiskt kramas :)
Vilket kort! helt enorm 3D effekt du har fått till, man slutar aldrig förvånas av dina påhitt. Till och med en ring i bryggan att knyta fast båttampen i :)

Kramelikram från den fototokiga svägerskan som snart har dina foton klara !

Catta sa...

Vilket fantastiskt kort! Du slutar aldrig att förvåna mig, var får du allt från?? (Det är bara positivt!) Ses kanske i kväll.
Kram Catta

Erica sa...

Underbart kort, vilket jobb du lagt ner!!

Läste att du också väntar smått, så spännande! Hoppas du får gå lite längre än senast och att allt går bra.

Tack för den fina kommentaren på min blogg.

Kram, Erica

ScrapMi@ sa...

Åhhhh vilket ljuvligt kort.....och kortlayouten är bara så Pimmifyndig den kan bli.....Du är helt makalös på att få till det lilla extra. #D effekten var bara så bra!!!

Hoppas Du krya på Dej!!!
Kram/Mia

Ami sa...

Så läckert med 3deffekten. Jag hoppas att vi ses på träffen.