torsdag 3 september 2009

Carpe Diem 33+6

Det är med ett stort lugn och lättnad jag skriver detta inlägg. Idag har jag lyckats ha min lilla bebbe i magen i 33 veckor och 6 dagar, det är 4 dagar längre än vad sessan behagade stanna där. Nu känns det mycke bättre, hade vecka 33+2 som mål allt över det är bara +, så nu är det bara hoppas att jag får gå någon vecka till, och med den önskan svart på vitt kommer jag väl att gå 3 veckor över tiden (hahaha) Det är en LÅÅÅÅÅÅNG men trevlig väntan det här :)

Tänkte att ni skulle få se en liten bild på mig och bebben, eller rättaresagt på mig, bebben ser ni inte än. Jag har varit på fotosession hos en riktig proffsfotograf, dvs min svägeska. Vi har alltid lika kul här vi tar kort på mig för jag trivs lika dåligt framför kameran som det hon trivs bakom den. Men det är ju så kul att ha kvar sånna här bilder, de går ju inte ta i efterhand. Så man får ju offra sig för laget helt enkelt ;) Och vem vet, kanske vänjer man sig tillslut och kan se någorunda avslappnad ut. (knappast)
Var iallafall på scarpträff i måndas där vi skulle ha med en utmaning, utmaningen var att scrappa en Lo där rubriken skulle va ett ordspråk. Jag har vid flera tillfällen bilivit varnad (eller hur jag nu ska uttrycka det) av min sambo att jag ska njuta av denna graviditet för det är den sista. (vi får väl se ;) Så med den varningen i bakhuvudet valde jag ett mycket passande ordspråk till detta foto och denna avslappnade miljö.
CARPE DIEM, fånga dagen.

Tack för det underbara fotot Karolina.

I dag åker jag, svägerskan och flickorna på nytt fotouppdrag, ska åka ner till havet och foto litegrann. Återkommer med mer inforamtion om detta, ser fram emot en riktigt härlig dag. Ha det bra alla bloggare.

8 kommentarer:

Karolina sa...

Det är så tacksamt att ha dig som försökskanin :) dessutom blir du ju så vacker på bild.
Din LO blev jättefin, enkel och stilren. Fotot i fokus och bara en liten gnutta färg, pojke eller flicka? gissar att det var så du tänkte med hjärtanen.
/Svägerskan

Lisse sa...

Vilken fin bild! Jag tycker att du ser väldigt avslappnad ut. Värsta fotomodellen!

Carola sa...

Det är så fint med vit LO! Vitt på vitt liksom. Och så är det ju ett så fint kort på Er! Och snyggt med stämpeln på själva fotot.
/Kram Carola

Essmo sa...

åååh, vilken fin bild! å jättefin Lo oxå såklart! =)
kramkram! !

ScrapMi@ sa...

Åhhh men så ljuvlig LO helt underbar o Du är sååå vacker!!!!

Jag hade inte riktigt hajjat att Du var gravid förän Du sa det på MSN.....o det tog ett tag innan det gick in....tror inte ens att jag sa GRATTIS *skäms*

Jättestort GRATTIS o många lycka till kramar!!!!!!!

Ler när jag läser inlägget nedan....det var ju precis det Du berättade i mitt kök när vi fikade här i våras o nu hände det alltså igen....*fniss*

Ha det gott o minnet kan ju svika när man är gravid eller hur???

KRAMAR I MASSOR!!!
/Mia

Karro sa...

Men åh vilken vacker LO. Och fotot var verligen superfint!
Både modell och fotograf har lyckats perfekt :)
Snyggt med en sån enkel och stilren LO.
Har du skrivit texten direkt på fotot innan du har skrivit ut det eller?

Pimmi sa...

Texten på fotot är en stämpel som jag har hett perfect pearl på. Kram Emma

sagapo sa...

Så fin bild på dig och din väntande bebeis. Så rofylld.
Hälsningar Carita