söndag 6 juli 2008

Utställning

Det är riktigt pysselväder ute och jag har så mycke inspiration, ideer och projekt som bara ligger och väntar på att jag ska sätta tänderna i dem. Men tyvärr har vi alldeles för mycket att göra här hemma. Jag vet inte men det är som att hela huset helt plötsligt behöver storstädas och gås igenom från topp till tå just nu (så går det när man skjuter allt på framtiden). Sen måste vårat uthus målas 3 VARV!!! Man kan inte tro det är sannt men så är det (men de blir nog bara 2 i år), åsså ska veden in och det ligger på min lott eftersom jag är hemma och är barnledig. Min sambo har beräknat att det nog tar ca 80 arbetstimmar att bära in den. Om jag ska göra det under tiden som lillan sover middag har jag beräknat att om jag bär in ved varje förmiddag och målar varje kväll så är jag nog färdig med detta projekt den 7 september. Sen får jag nog lite pysseltid. Hahaha inspirerande värre, men känner jag mig själv så blir det nog ganska mycke pysslande innan dess. Och om jag har riktigt tur kanske min sambo är så snäll att han hjälper mig lite :)

Nu har jag klagat färdigt. Det är ju sommar, livet leker och så har jag dessutom fått en scrap/Blogg utmärkelse av Helena (Vildaella). Jag blev så glad, tusen tack för detta, en sån sak kan få den gråaste dagen att ljusna igen.
Sen kom jag ihåg att ni ju måste få se mitt bidrag till utställningen på biblan som jag pratade om tidigare. Det blev en riktig utmaning för mig, jag har aldrig scrapat en dubbel LO tidigre så jag viste inte riktigt hur jag skulle få ihop det hela. Men det gick ju lite lättre när jag kom på vilka kort jag ville använda och efter det så flöt det bara på. Kul var det så jag måste nog prova igen.

Nu ska vi till svärmor och svärfar och äta middag, sen kanske jag får lite scraptid om jag har riktigt tur, vi får väl se.
Ha det gott. Kram på er alla /Emma

Alfabete: QK Finale Grand
Fjärilarna: Cuttlebug Combo (tack Helena)

7 kommentarer:

K sa...

Vilken fin dubbel LO. En fråga bara.. hur många kort fick ni ta för att få fram 3 stycken där alla sitter stilla? :)
Veden och måleriet lät ju som ett mindre rolig sommarprojekt. Hoppas ändå att du får lite tid över till scrappingen.
På Onsdag ska det ju då scrappas för hela slanten. Hoppas att både du och jag har lite bättre flyt då än sist.. :)
Ha det så bra så ses vi då!

Malin sa...

Underbara Los =D Oj vad mycket ni har att göra...det har vi oxå men om jag fortsätter förtränga dom så kanske dom försvinner ;P Just nu har jag bara ont i hela kroppen efter en knäpp natt...foten slutade fungera när jag klev upp så jag har numera en blårumpa. Har skrivit om det i bloggen...
Och vad snäll du är som tyckte stilen var fin på kortet! Själv blev jag inte alls nöjd med den haha=)papperet är mönstrat med tjocka swirlar så det var ett litet helsicke att få det någorlunda snyggt.

Kram!

Karolina sa...

Dubbel-LO är något som du definitivt kan fortsätta att göra, den är ju hur fin som helst. Snyggt när du har lagt massor av gröna bladswirlar som en halv fotomatta. Ska bli kul att få se den i verkligheten och läsa all journaling.

MalinsScrapBlogg sa...

Vilka fina LO's! Verkligen fina färger!! Och UNDERBARA dekorationer! Älskar verkligen rankorna och fjärilerna! =O)

Catta sa...

Jag har varit på bibblan och tittat på våran utställning, det blev ju jättebra! Bibliotekarierna visste ju inte vem jag var när jag gick omkring med ett jätteleende på läpparna bland montrarna, måste ha trott att vi imponerade rejält på besökaren (dvs jag) *skrattar* Dina LO:s utmärkte sig verkligen och är jättefina! Kram

Helena sa...

Om du ska köpa fjärilarna i butik så tror jag att
http://www.landstoken.se/shop/
är billigast.
Säg bara till om du vill ha fler och i vilken färg i så fall så kan jag skicka ett gäng åt dig.
Ha en skön onsdag vännen!
Kram

Karolina sa...

Hallå där tjosanhosan! är du bara ute och målar eller?

Väntar ju på att det ska komma upp något nytt här!!!
/Svägerskan