lördag 7 februari 2009

1 års jubileum

Med risk för att låta tjatig men OJ vad tiden går, det känns som att det var nyss jag la in första inlägget i denna blogg. En blogg som kom till tack vare mina vänners tjat och en smula grupptryck. Men nog är jag allt bra glad idag, ett år senare, att de lyckades övertala mig. För vilket kontaktnät jag har fått, så många trevliga bloggvänner och oändliga berg med inspiration tack vare den. Jag vill tacka alla er som besöker min blogg och lämnar små fotavtryck iform av värmade och uppmuntrande kommentarer, utan er skulle det inte va ett dugg roligt att fortsätta med bloggen. Sen vill jag även tacka er som hela tiden kommer med nya ideer och tankesätt som får mig att inspireras till att pröva något nytt (jag skulle nog klara mig alldeles utmärkt på oskarsgalans tacktal känner jag, hahaha) För att visa min uppskattning har jag nu bestämt mig för att lotta ut en liten hemlis till någon av er. För att delta i utlottningen är det bara att lämna en liten kommentar i detta inlägg senast Fredag den 13, tänkte att det kunde va ett bra datum, vem behöver inte lite uppmuntran och tur en dag som den :) KOmmer att dra en vinnare under kommande helg så får vi se vem som har turen på sin sida.

Vad ska jag då lägga ut en dag som denna. Det får bli en flaskdekoration som jag fick på beställning och som jag nu vet har nått sin mottagare. Har ju ett längre tag hållt på med platta flaskdekorationer som har varit väldigt omtyckta, men för er som minns gjorde jag öven ett runt omslag till några flaskor i sommras om det var en sån dekoration som beställaren ville ha. Flaskan skulle vara till en kvinna som fyllde 40 och färgen var valfri. Det fick bli Maja design som vanligt eftersom det är svårt att misslyckas med dem :) Så här blev resultatet. Nu ska jag och min familj in till stan och provköra lite nya skotrar, vi får väl se vad följden av det blir. Ha det så gott alla vi ses

Stämpel: Från Magnolia
Alfabete: QK Paige mini
Magnetalfabete Providence från Making memories

17 kommentarer:

ScrapMi@ sa...

Hipp Hipp Hurra till Dej i dag på 1årsdagen ;-) Stort Grattis & TACK för all den inspiration o ögongodis Du bjuder på i din blogg....alltid full av inspiration när jag går härifrån :-)

Underbar flaskdekoration fina färger o Majapappren är ju bara bäst!!!!!

Spännande att höra om det blev någon ny skoter eller????
Trevlig Helg!!
Kram/Mia

Karolina sa...

Ja inte var det SÅÅÅ svårt att övertala dig, bara liiite :)
Snygg flaskdekoration, gillar färgerna och den snygga Martha Stewart bården :) Tycker snörningen på baksidan gör hela grejjen, det ser så välarbetat och genomtänkt ut.

Anonym sa...

GRATTIS till din bloggs 1års jubileum!! Har precis upptäckt "scrapparnas värld", köpt lite material och sorterar nu alla mina kort! Det ska bli såååå kul att sätta igång, tar väl ett tag tills man får in snitsen, men skoj ska det bli.
Man får verkligen inspiration från era bloggar! Ni gör ju helt underbara saker!
Ha en fortsatt bra dag!

gotland@speedmail.se

Anna sa...

Ett stort grattis till din 1-års dagen!

Vad fin "flaskkortet" blev, SUPERNICE!

kram//Anna

Anonym sa...

Å vad snygg flaskdekoration!!
Grattis till bloggen som fyller 1!!

Kram
Malin

Karro sa...

Wow vilken snygg flaskdekoration. Håller med Karro om snörningen där bak, det är supersnyggt!
Och att det är Maja Design papper gör ju inte saken sämre direkt.
Föresten...läs min andra blogg om du vill höra vad vi har sysslat med i helgen.

Lisse sa...

Grattis till 1-årsjubileet! Jag tycker att det är jättekul att läsa din blogg fast jag inte scrappar. Du gör fina grejer och jag gillar allra bäst dina texter om vad du och sessan har varit med om.

Catta sa...

Grattis vännen, det är så sant som du skriver många nya bekantskaper blir det! Ditt höga och jämna antal besökare tyder på inlägg av hög kvalitet, jag tror många håller med mig. Kram C

Anna Ekman sa...

Grattis får man väl säga. Jag brukar kikar in här lite då och då, du gör så många fina saker. Mest gilar jag dina fantastiska layouter.

Glimmis sa...

Grattis till 1 år som bloggare!!
OMG vad scrapp-blogg-världen vore fattig utan din blogg... det tycker jag iaf. Jag stämmer in i ledet, att när man lämnar stället så har man alltid inspirerats av något.

Massor med grattiskramar //e

MalinL sa...

Ja, vad tiden rusar iväg.. Undra hur länge jag har haft min blogg.. ?.. hum.. *fniss*

Och vilken UNDERBAR flaskdekoration!! Sååå himla fin!!

Carola sa...

STORT G R A T T I S !!!!!!!!
1-års Jubileum! Det måste vi fira på tisdag =)
Flaskdekorationen var superläcker. Den är så romantisk! Och snörningen är pricken över i!
Och så ville jag bara säga att:
Du har en jättefin blogg, Du gör så fina alster och bäst av allt - Du är en JÄTTE-fin person!
/Kram Carola

Karro sa...

Du är utmanad :)

Anna sa...

Superfin flaskdekoration och grattis till 1-års jubileumet! Skulle bara säga att "Annas pysselblogg" har gått i graven men nu har jag istället startat http://virrpannasvrld.blogspot.com istället! Så där kan du ju kika in om du vill! :)
Kram/anna

Karro sa...

Kika in i min blogg...

Karin sa...

WOW! Vilken underbar "flaskklädsel" Sååå snyggt!
Grattis på 1årsdagen! Är väldigt glad att du startade dennablogg så jag får se alla underbara alster du skapar !=)

Hoppas du får en härlig helg!

Massa kramar!

Lenas blogg sa...

Gratttis i massor till din jättefina blogg! Det är alltid lika kul och gå in och läsa hos dig. Krya på dig och trevlig helg
Kram Lena