onsdag 18 februari 2009

Inspiration-vart tog du vägen??

Jag har tappat min inspiration, jag vet inte vart och jag vet inte heller hur det gick till men jag kan inte hitta den nånstans. Efter den fruktansvärda magsjukan har den varit som bortblåst och jag har iprincip inte fått nått gjort. Att göra listan på scrapfronten är ungefär 3 meter hög men jag vet inte alls vad jag ska göra. Till saken hör även att mars närmar sig med stormsteg och jag har inte mindre än 7 födelsedagskort som ska göras då (2 i efterskott men dock) Ångra bittert att jag inte redan har gjort dem. Lovad nämligen i slutet på mars i fjol att nästa år då skulle jag minsan göra alla marskort så att de vara färdiga i slutet på januari. Hahaha, det är lätt att säga då de. Som tur är så är det ju egentligen inga tråkiga problem jag har, om det skulle vara så är det ju väldigt enkelt att sluta ut vissa saker. Nått som däremot är tråkigt det är att jag försöker göra av med några överflödeskilon som jag går omkring och bär på och har därför bestämt mig för att gå en prommenad med stavar ca 40 minuter varjedag. Ungefär sammtidigt som jag lovad detta bestämde sig vädergudarna för att det nog skulle va lämpligt om norrland fick några minusgrader (dvs. -20 till -30 grader) ett par veckor. Så nu måste jag inte bara ut och gå, nu måste jag dessutom halvspringa för att inte frysa ihjäl på kuppen. GHHHHHHHHHHHA!!!!!!!!! Jag hör ju själv att jag håller på att förvandlas från normalt negativ till genomgående pessimistisk, inte kul. Detta måste få en vändning, få se då. Jag har ju faktiskt nått riktigt kul pågång också, ett litet projekt som jag och några till håller på med. Vad det är får ni inte veta just nu men i mitten på mars är det nog okey att gå ut med lite information. Hoppas ni är riktigt nyfikna nu, det ska då bli så kul och själv är jag taggad till tusen. Så där jag nu är det lite mer som jag :)

Nu då när jag är på lite bättre humör kan jag ju visa ett kort också. Vi var på kalas hos C igår vi fick underbart gott fika och tårtan var riktigt smarrig. Tyvärr hade jag ingen present åt henne för den har inte hunnit komma än, hoppas den kommer i veckan. Men ett litet kort hade jag åtminstona knåpat ihop. Har liftat upplägget på kortet från Scrapkatten. Hon hade gjort ett julkort i denna stil som jag tyckte var så fint. Har dessutom testat krympplast, det syns inte så tydligt men längst ner på kortet är det en lite plasttag som hänger i ett snöre, riktigt kul och helt ofattbart så litet det blir när man värmer det. Att rekomendera, riktigt roligt att dekorera med. Nu ska jag och Sessan åka till mina föräldra en sväng, ha det så bra alla.

Stämpel. Flickan från Magnolia, Kalender från InkyWings, cirkelstämpeln på plasttagen från InkyWings
Alfabete: QK Paige mini

5 kommentarer:

Karolina sa...

Kortet har jag sett irl och det är klockrent som vanligt och den lilla tagsen är underbart läcker.
Inspiratinstorka råkar man ut för ibland och av egen erfarenhet vet jag att den kommer igen och då ordentligt.
Gör något annat kreativt, du får gärna stämpla upp fler små tags i krympplast så kan jag köpa några av dig. Sen kan du rensa bland alla sakerna då brukar det börjar klia i fingrarna för HUR KUL ÄR DET ATT STÄDA? inte alls om jag känner dig :)
Kram på dig.

ScrapMi@ sa...

Det där med att inspirationen försvinner känner jag igen.....men den brukar hitta tillbaka =)

Jag försöker oxå med lite prommisar emmellanåt....men vi har haft kallt här med i går morse var det -29,5....*burr* men nu är det lite mildare igen så idag blev det en liten prommis =)

Kortet var jättefint, verkligen vårfräscht o söta dekos!
Åhhh har Catta fyllt år ska genast kila in o gratta henne ;-)

Kram//Mia

K sa...

Men kära nån...
Du kanske har gått så fort på dina promenader att inspirationen har blåst bort någonstans på vägen.
Den återvänder säkerligen...
Du behöver kanske en utmaning? Jag ska klura på något åt dig... :)

Malin sa...

Å så sött kort =D
Här sprudlar inspirationen så du kan få lite av mig. Tyvärr så hinner jag inte scrappa så mycket men det nya pysselrummet blir iallafalll fint ;P

Kram!

Essmo sa...

Hoppas inspirationen kommer tillbaka till dig, du gör ju så underbara alster ! Kortet är verkligen jättefint ! :o)
Scrappiz har cybercrop med massa roliga utmaningar ifall du vill ha lite skisser & annat..
Jag köpte krympplast för lite sen men har inte hunnit använda än,måste testas! :o)

Stor kram!