söndag 15 februari 2009

Vinnare och limkatastrof

Hej allihopa. Nu är jag på benen igen. Det har varit en härlig helg ;P
Vill tacka för alla vänliga och uppmuntrade kommentarer de värmer verkligen dagar som dessa. Nu är ettårsfirandet slut och jag har dragit en vinnare, fick hjälp av min sambo så att det inte skulle bli fusk på nått sätt. Och vinnaren är.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MalinL
Stort Grattis
Maila din adress till mig så kommer det en överaskning med posten.Sen har jag fått iväg alla mina beställningskort, ett av dem kommer här. Det är ett kort till en kvinna som har fyllt 50. Fick inga speciella önskemål på färger eller likande så jag tog min älsklings GRÖNT!! Kortet har dock en liten rolig historia, eller rolig och rolig, Jag har gjort det två gånger, nästan iallafall. När hela kortet iprincip var färdigt, gjorde jag som vi alla gör, satte mig för att limma ihop det. Jag tog fram min nyöppnade limtub och började, tyvärr var jag väl lite för långsam för mellan limningarna hann tippen limma igen sigsjälv och dum som jag var tog jag inte en nål som jag brukar göra när detta häner NEJ NEJ jag tryckte bara lite hårdare på tuben. VAD TROR NI HÄNDER? Hela toppen flyger av, det fullkomligt sprutar lim, över hela kortet, på bordet, på scrappgrejerna, på stolen på kläderna, i håret, på golvet. Ja överallt. Som tur var hade jag Karro hos mig som snabbt som attan hjälpte mig att torka bort allt lim så att allt gick att rädda. Ja förutom delar av kortet då förståss som jag fick göra om. Som tur var så var det väl inte hela världen, det var ju tur att det inte var golvet eller bordet som blev förstört. Så här blev kortet iallafall, den limfria versionen vill säga. Ångrar bittert att jag inte fotade den limmade versionen också den var nämligen nått utöver det vanliga ;P
Stämpel: Från Magnolia
Alfabete: QK Finale Grand
Siffror: QK Abigail Classic
Magnetalfabete: Providence från Making memories

Ha det bra alla

7 kommentarer:

ScrapMi@ sa...

Läser historien om limmet med ett leende på läpparna...måtte sett roligt ut, men jag förstår att det inte var så roligt just då ;-)
Mycket tjusigt kort!!! Du är verkligen fenomenal på att få till helheten på korten!! Skitsnyggt!!!

Kram/Mia

Karolina sa...

Fantastiskt snyggt!!! Så milt och fint i färgerna och dom där pappersrosetterna bara ÄLSKAR jag, här ska minsann liftas :)
Den där magnolia stämpeln, är det din eller kan det vara Karros, blir lite sugen på att stämpla upp några :)
Ha en fortsatt bra söndag.
Kram från mig

K sa...

Jag kan fortfarande se episoden framför mig när jag blundar och ångrar bittert att vi inte kom på att fota eländet :)
Det såg bara för roligt ut, speciellt ditt ansiktsuttryck :)
Det var ju tur att nästan allt gick att rädda i alla fall, annars hade vi nog inte kunnat skratta lika mycket åt eländet.
Kram på dig!

Essmo sa...

Himla fint kort ! Du är ju bara sååå duktig på att få ihop det så bra med färgerna!
Fnissar lite åt limhistorien oxå, gjorde likadant idag fast med en Pearl maker (sprutade raktöver en layout) klantigt.. =)

Kram på dig!

Carola sa...

Superfint kort! Gillar verkligen de dova dämpade färgerna. Snyggt! Och det där med att trycka lite för hårt på tuben känner jag igen. Här hemma var det däremot marinblå akrylfärg som flög iväg tvärs över köket! Åja, det skyndade nog bara på helrenoveringen lite ;)
/Kram Carola

Anna sa...

Hello....Vad snyggt kortet blev,man ser inte att det har kommit ngt lim eller att det skulle vara "förstört! på ngt sätt.

Superfint var det i allafall!

kram//Anna

Anonym sa...

Oh shit, jag har gjort precis samma sak med ett lim.
Det for lim över hela min ullkofta, köksskåp, kastruller mm mm.
Stod i ett kök i en bygdegård på en träff när det hände =)

Fint som attan blev kortet i alla fall =)