tisdag 16 december 2008

Flaskdekorationer

Har provat nått nytt, fick en beställning på flaskdekorationer så då var det bara att sätta sig ner och rita en mall och prova göra sånna. Det är så kul att få sätta tänderna i nya utmaningar och testa nya saker. Hade just fått hem lite nya papper och stämplar så därför fick de gå i färgen brunt, visst är brun också en julfärg??? Blommorna är gjorde med retropunchar och snöflingor (QK die) den iden har jag liftat från Skrapkatten som gjort så fina blommor. Lite silvertråd, pärlor och glimmermist och genast blev det lite mera festligt. Jag är riktigt nöjd faktiskt. Ha det gott och ta hand om er Kram Emma
Stämpel: Noterna (på blommorna) från Inky Wings
Alfabete: QK Paige mini

12 kommentarer:

ScrapMi@ sa...

Säger bara WOW....JÄTTEFINA flaskdekorationer och blommorna var otroligt läckra....och vissst är brunt en fin julfärg!!!
Kramizzzzz

Anonym sa...

Vad snygga blommorna blev i den färgen!! Visst är det ok att du liftar, bara roligt, extra roligt när någon talar om det så jag får chansen att titta.
Flaskdekorationerna blev superfina!!

Kram, Erica

Anonym sa...

Vilka härliga flaskdekorationer! Brunt funkar till allt anser jag, helt klart en av mina favoritfärger just nu.
Jag förstår om du väntar på din vinst från mig. Tyvärr så får du hålla dig till tåls ett tag till. Den här veckan är jag i Härnösand på skolan och innan jag for så hade jag inget internet hemma (snacka om att man blir låst) så jag kom inte åt dina adressuppgifter. Men den som väntar på något gott...
Kram Anna

Karin sa...

Åååh! Va snygga dom är! Jag gjorde mitt 1a flaskkort härom dagen, inte alls i närheten av dina läckra! =) **fniss** Jag får öva lite mer! =)

Kram K.

Karolina sa...

Oj så fina dom var, inte för att jag är förvånad, allt du gör är så fint och genomtänkt. Snygg form hade du på dom också, påminner lite om julgranskulorna som ser ut som kottar :)

lillis70 sa...

Så snygga flaskkort! Måste testa!!

Anonym sa...

Oj så fina flasktags! Det var en rolig form på dom! Det måste jag pröva någon dag.

Ha en härlig helg vännen!
Kram!

lillis70 sa...

Du undrade över wellpappen som ja använder mig av. Nej , jag köper inte. Nej , jag gör inte själv. "Hamster" kunde varit mitt andra namn :-)
Jag samlar på "brahagrejor". *skrattar*

Anna Ekman sa...

Underbara flaskdekorationer, de var verkligen juliga.

Helena sa...

Åh så mycket fint du har gjort.
Jag har inte hunnit vara runt på så mycket bloggar den sista tiden och då missar man en massa fint.
Önskar dig och din familj en härlig jul!
Kram vännen

Anonym sa...

En riktigt God Jul till dig och din familj!!

Kram!!

Anonym sa...

Såååå fina! Gott nytt pysselår! Kjam...