måndag 8 december 2008

Måndag igen

Veckorna och framför allt helgerna går så fort och nu är det måndag och ny vecka igen. Det har varit en riktigt härlig helg. I lördas tog min sambo med sig Sessan upp till hennes farmor och farfar och där var hon hela dagen och även natten. Jag hade hela förmiddan helt för mig själv och mös, lyssnade på julmusik och sydde. Ja ni läste rätt, jag sydde faktiskt inget märkvärdigt med det blev faktiskt några julstrumpor. Hörde på scrapträffen förra veckan av vår ledare att de hade som tradition att varje julaftonsmorgon se vad tomten hade tämnat i deras hemmasydda julsockar. Jag blev så inspirerad och tänkte att i år när sessan nästan är 1½ och lite mer medveten om vad som händer så inför jag också den traditionen. Sagt och gjort jag ritade ett mönster letade fram lite filttyg som jag hade i en garderob (fick även kompletera lite för jag hade inge vitt) och sen satte jag igång. Och fort gick det, nån timme så var alla sockarna färdiga. Visar resultatet av de som kommer hänga hemma hos oss.
Alfabete: QK Finale Grand


Senare på dagen kom tjejerna och vi scrapade hela dagen, det var så trevligt. Sen åt vi middag och fortsatte prata. Efter middan startades singstar, ska erkänna att jag var något skeptisk, är inte direkt nån sångfågel. MEN tro det eller ej det var SÅ KUL!!! Vi höll på i flera timmar. Tack för en riktigt trevlig dag tjejer.
I går var vi på julfest för barntimmen. De var så söta de små barnen när det gick luciatåg och sjöng. Nästa år kanske Sessan också kan va med. Kvällen avslutade jag med att göra klart julklappsetiketterna, och se söndasfilmen. Med andra ord en riktigt härlig helg. Ha en fortsatt trevlig måndag, själv ska jag på biblan ikväll och sitta och scrappa med ett gäng lika scrapptokiga som jag, Kram på er. Emma
Stämpel: Flickan från Sahra Key, Texten från Kortmakaren

9 kommentarer:

Yoli Design sa...

wow vilken uppsättning med julkort du gjort... så härligt..

ååå vad kul att du gillade asken... då ska du bara se den spännande fortsättningen på innehållet... ujuj så mycket vackert som kommer...

Kraaaaaaam
YooRee

Karro sa...

Vad fina etiketterna blev. Tror det blir att lifta den idén av dig :)
Och tack för senast. Jag var aldeles raspig i halsen efter lördagens uppträdande :)

ScrapMi@ sa...

Härliga strumpor.....spännande att se vad tomten lägger i dom *fniss*
Låter mysigt med scrapp, mat o singstar ;-)
Ha det gott!
Kram/mia

Anonym sa...

Hej!
Massor av fint som vanligt! Jag förstår inte hur du hinner med, men fortsätt gärna så vi andra får något att titta på : )
Du har vunnit en tävling i min blogg! Grattis!
Maila din adress så kommer det en vinst på posten! annamolin81@hotmail.com

Anonym sa...

Jättesöta strumpor!! och med mitt favorittypsnitt på också!! men hur har du gjort, är det papper, namnen alltså? eller har du stansat ut dem i filt? (har testat att stansa ut i filt med min groda, men det fungerar ej..)

Superfint album du gjort med BIA´n också, verkligen vackert.

Kram, Erica

lillis70 sa...

Vad mycket fint du har här!
Tack för beskrivningen på asken, den ska jag lägga i "kommande projekt" lådan :-)

Anonym sa...

Duktigt av dig att sy strumpor, de blev jättefina!
Du verkar INTE ha legat på latsidan när det gäller etiketter, superfina.

Önskar dig en bra dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja

www.eivor.blogg.se

Carola sa...

Va´kul att traditionen med julstrumporna nu kommer att gälla HELA Din Familj också =D
Dom blev jättefina! Och så snyggt med namnen, sen. Och inte är dom broderade, så hur har Du gjort? Stansat i vad för nå´t? Nyfiken!
/Kram Carola

Pimmi sa...

Texten är gjord av filt. Har stansat ut den med Cuttlebugen. Det gick jättebra. Sen är den fastlimmad med scrappers glue. Kram Emma