fredag 12 december 2008

Snabbkort

Nu var det riktigt länge sen det hände nått här, det är inte så att jag ligger på latsidan även om man kan tro det men jag har scrapat så mycket som jag inte kan visa riktigt än men det kommer så småningom. Som tur var fick jag en akutbeställning i morse, ett kort som skulle va färdigt till i morgon och min mamma skulle komma och hämta det idag på förmiddan. Det blev ett riktigt snabbscrappat kort, men det var kul det också. Har aldrig någonsinn satt ihop ett kort så snabt. Men jag blev ändå riktigt nöjd med resultatet. Har äntligen fått tag på mina retroblompunchar. Är så glad och nöjd, så nu använder jag dem på allt jag gör ;P Såg dessutom jätteläckra 3-dimentionella blommor på Inky Wings Blog som jag har testat göra. Här kommer en variant och på ett kort som ni kommer att få se efter helgen har jag testat en annan variant. Jättekul och läcker effekt på korten tycker jag själv.
Alfabete: QK Paige mini
Siffror: QK Paige Classic

Sen vill jag bara visa en liten present som jag fick av min gulliga svägerska för ett tag sen. Det var en stämpel som det står "Handgjort av Emma Eriksson" på. Den är så fin. Och nu använder jag den flitigt. (riktigt suddig bild blev det tyvärr)
Det var allt för idag, i kväll är det final i IDOL, och det finns ju bara en vinnare. Håll tummarna Kram Emma

5 kommentarer:

Catta sa...

Det blev jättefint med färgstämda kulörer! 3D- blommorna kommer nog att bli en favorit för den här modellen var också läcker, tur att du har puncharna ;) Ha en härlig helg! Kram

Glimmis sa...

Hej hej...
orkideén är gjord efter en mall som jag hittade hos marie (med mina händer har jag skapat) och beskrivningen finns på scrapaddicteds blogg. De blir helt underbara... måste göra flera. =)
Jättefint kort och retro blommorna är ju bara så underbara.
Kramiz //e

ScrapMi@ sa...

Härligt kort i härliga färger verkligen harmoni i hela kortet....och Du blommorna är DÖÖÖÖÖÖ läckra!!!
Fin stämpel på baksidan, roligt att märka sina alster :-)
Kramizzzz

Malin sa...

Underbart kort! Retropuncharna är mina bästa vänner! Jag har blivit alldeles för snål att använda vanliga blommor nu haha!
Vilken snäll svägerska du har!

Ha en härlig söndag!
Kram!

Anonym sa...

Har något i min blogg till dig!