tisdag 16 september 2008

Stulna fiskeredskap

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen den sista veckan. Och jag har inte direkt något att skylla på utan det har bara inte blivit. Men nu när jag ändå nämner det så kanske jag ändå ska komma med lite undanflykter. Har börjat med ett projekt åt min dotter från hennes födelse så det tar all min tid just för tillfället sen har jag dessutom varit och tränat för första gången på 3 år (ja ni läser rätt) och nu har jag så fruktansvärt ont i kroppen (jag kan dock sitta stilla vid datorn så det gils väl inte som ursäkt.) Sen som grädde på moset så stukade jag tummen idag när jag skulle in med barnvagnen i kofferten. Eller jag vet egentligen inte om det är stukand, vet inte vad kriterierna för en stukning är men det gör iallafall hiskeligt ont när jag rör den eller trycker på den, och värst av allt det går riktigt dåligt att scrappa med den. Så därför tar jag mig tid att uppdatera lite här istället för då behöver jag inte använda tummen ;) Det blir en till Lo, för jag har inte så mycket att visa på kortfronten just nu. Lo.n ramade jag in och gav bort som present till min morbror och hans familj eftersom de var så vänliga och erbjöd mat och husrum när vi var nere i stockhom i somras. Barnen på korten är deras 4 pojkar, som provar fiskelyckan ute på vår stuga. Det blev en mycket uppsakattad present.
Måste bara kommentera dekorationen på Lo.n lite. Det är min sambos krokar och fiskedrag som jag har stulit från hans fiskelåda och limmat fast. Tror inte han kommer att sakna dem så mycket, han har fler och fiskar ungefär 5 minuter per år (hahaha, lite överdrivet kasnke men inte så mycket) Dessutom var det iprincip han själv som kom med förslaget. Jag hade först satt dit en stor orange blomma i nedre högra hörnet och bad om hans omdömme. Svaret jag fick var följande: Blommor, blommor, blommor, det är alltid blommor, det är så tråkigt tänk om vetja. Det var inte det svar jag ville ha så jag blev först lite småsur, jag ville ju att han skulle tycka den var fin. Men istället för att fortsätta muttra och sura så gjorde jag som han sa och tänkte om. Hans uttalande kostade honom dock ett drag och 4 fiskekrokar :)
Nog från mig, sov så gott Kram Emma
Alfabete: QK Spicy Chicken Grand

7 kommentarer:

Anonym sa...

Läcker!!! Gillar verkligen färgerna. Jag brukar få liknande kommentarer från min sambo, han vill gärna se annat än blommor som dekoration. Själv har jag den filosofin att blommor kan man inte ha för mycket av =)

Anonym sa...

Blev ju jättebra! Faktiskt kul att se ngt annat än blommor, omän jag ofta fastnar i dem också!Läckert med punchinellan att haka fast i!
Vi måste ses snart!
Kram Ida

Malin sa...

Superfin Lo! Det blev jättebra med draget i hörnet =D

kram!

Helena sa...

Jättefin lo.=)
Snygg text också.
Jag dekorerar också nästan alltid med blommor......det är svårt att hitta annat att fylla ut med.
Har länge tänkt att jag ska göra ett album var till mina barn men här är inte barnen små längre utan 22 och 26 så jag har det jag gör.=)
Tanken är att det ska följa dem från de föddes tills de tog studenten.
Ett mastodont jobb så jag borde ha börjat för längesen men kommer inte riktigt igång.=)
Ha en mysig helg vännen!
Kram

Karolina sa...

Har ju sett den i verkligheten och den är fantastisk. Punchinellan ger den perfekta känslan av fiske eftersom den liknar ett fiskenät. Längtar tills jag får se vad du ska hitta på med all den andra punchinellan som du köpte.
/Karolina

Eva sa...

Vad fin LO, coolt med fiskedraget! Gillade det QK-alfabetet, har inte sett det förr. Jag har bytt bloggadress, vet att du kikar in hos mig ibland. Välkommen till den nya adressen www.scrapnananas.blogspot.com

Malin sa...

Ja det är ju jäteroligt med både LO's och embossing! Daniel, som köpte grejerna, frågade mig igårkväll: - men Malin borde det inte gå lika bra med en värmepistol? (vi har en sån i garderoben men den är stor och gräslig). Jag kom med en massa bra förklaringar till varför den inte alls fungerade lika bra som min fön (det hade ju gått precis lika bra ehee). Han fattade ingenting utan bara satt och tittade på mig=) Tur att han inte vet något om scrapbooking ibland ;P

kram!