tisdag 2 september 2008

80år

Har varit på kalas idag. Min mormor har fyllt 80 år. Det kan man inte tro att hon är som hon orkar med saker, hon är alla tiders mormor och jag tycker så mycket om henne. Har bott nästan granne med henne hela min barndom så det har som varit mitt andra hem. Och hon har alltid ställt upp vad än det har varit, helt otroligt. Det finns ingen bättre!! Och nu är hon 80 och samma goa mormor som hon alltid har varit. Vi gick ihop barnbarnen och skulle köpa en present åt henne. Det blev ett fotografi. En dag i sommras samlade vi alla barnbarn och barbarnsbarn och tog ett foto. 10 barnbarn och 6 barnbarnsbarn (bara 1 saknades) från 8 månader upp till drygt 30 år. Det var ett projekt vill jag lova men kul var det och fint blev det. Och mormor blev så glad hon trodde inte att det var sant. Och till saken hör att den dan vi var hemma allihop bad hon oss flera gånger att vi skulle samla alla barnen och ta ett kort när vi nu för en gångskull var alla men alla ignorerade hennes önsakan så det blev inget kort. I efterhand har hon påpekat det flera gånger att det inte var nån som kunde ta ett kort när det var så många fotografer på plats. Nu förstod hon varför :) Det blev jättelyckat.
Ett kort fick hon ju naturligtvis också. Det kommer här. (lilafärgen är VÄLDIGT mycket ljusare i verkligheten) Jag gjorde även ett kort till åt henne från min mamma och hennes syskon men tyvärr är det kvar i kameran så det kommer i ett senare inlägg. Nu ska jag se ett avsnitt av One Three Hill (ja jag vet jag är 26 men ni får tycka vad ni vill, jag älskar den serien, jag ska även tillägga att det är repriser jag ser :)
Ha det bra, Kram Emma
Stämpel: Från Suger Nellie (Luca & Nellie)
Alfabete: QK Paige mini
Magnetstämplar Providence från making memories
Blomman embossad med Cuttlebug

4 kommentarer:

Karolina sa...

Ja den embossade blomman gjorde sig ju väldans bra där på kanten :)
Det verkar vara kul att göra sådana kort, alltså som man viker upp på sidan, kanske skulle ta och prova det någon gång.
Ha det så bra, kul med pratstunden idag.
Förvådad att det är repriser? -NEJ inte alls, mer förvånad att det inte var vänner du skulle se :)
Kramis

Catta sa...

Oj, så vackert kort! Jag har ju sett prototypen, men måste säga att den embossade blomman la till en dimension. Jag ser mormor framför mig när hon fick se kortet, blir nästan tårögd =) Kram

Malin sa...

Underbart sött kort! Förstår att din mormor blev glad =D

Kram!

MalinL sa...

Verkligen ett ursnyggt kort alltså!
Och vad roligt med ett kort på alla barnbarn och barnbarnsbarn!! =o) Kan verkligen tänka mig att mormor din blev lycklig! =O)