måndag 17 mars 2008

Grattis Jonny

I dag är det min sambos tur att fylla år. Eftersom han är mycket intresserad av motorer av alla de slag fick bakgrundspappret till hans kort bestå av ett svartvitt foto av honom själv när han kör på bakhjulet med gräsklipparen. (det ÄR sant han kör PÅ BAKHJULET med GRÄSKLIPPAREN)För att inte kortet skulle bli helt svart lät jag det oranga på gräsklipparen vara kvar i sin ursprungliga färg och tog upp den färgen igen i dekorationen. Jag blev faktiskt (om jag får säga det själv) rätt så nöjd över resultatet och han blev jätteglad för kortet.

7 kommentarer:

keytan sa...

Vilket underbart kort =)
Blev han inte glad?
Ha en skön Påsk.
Kram

Åsa/asamia sa...

Vilket läckert kort!!
Glad Påsk!

Catta sa...

Men Pimmi, vi måste träffas någon dag så du får dra en kurs i PhotoShop för mig, du är ju kung! Och ja- man får helt klart vara nöjd med det man själv gjort. Eftersom jag känner din kära sambo ganska väl så kan jag förstå hur glad han blev över kortet! Du kan verkligen det här med att träffa mitt i prick med intressen... Många kramar Catta

Linda sa...

Oj så läckert kort! Det där måste han ha blivit jätteglad över =)Jag säger som Catta, du är ju superduktig på photoshop! Kan du inte hålla en "for dummies"- kurs för mig någon gång ? =)
Kram

Malin sa...

Vilket häftigt kort! Kul idé att ta ett stort kort i bakgrunden!=)

ha en häääärlig onsdag!

MalinsScrapBlogg sa...

Ja det blev verkligen riktigt läckert!! Så smart att ha ett kort som bakgrund!! Kanske något att lifta i framtiden..=) Måste lära mig att photoshopa jag med.. =)Det blir ju så läckert!!

Malin sa...

HOppas påsken har varit bra!

Kram!