söndag 16 mars 2008

50 år

Min mamma fyller 50 år nästa lördag eftersom de är utomlands då firade vi henne i går. Hon har undanbet sig all uppvaktning men vi i släkten fick som tur var komma och vi blev bjudna på en helt underbar buffe.
I födelsedagspresent fick mamma ett mjölkbord av mig, min familj och min lillebror. Min kära svärfar har hjälp mig att bygga ihop det och jag blev så glad att han ville hjälpa annars hade det aldrig gått. Det blev iallafall jättefint och mamma blev jätteglad.
Sen om jag ska komma till kortet, ville jag göra nått personligt åt mamma, och eftersom hon älskar att sticka så ville jag ha med en stickning på kortet (liftat från Karolina). Tyvärr är läget så att jag inte på långa vägar kan sticka så när jag var hos min mamma tidiagre i veckan fick hon den stora äran att lära mig. Om sanningen ska fram visste jag inte ens hur man la upp maskorna, men jag fick tillslut ihop ett reslutat som jag blev ganska så nöjd med. Nu i efterhand har jag dessutom hört att det tydligen är inne att handarbeta. Jag som aldrig i hela mitt liv har hängt med modet ängar mig heltplötsligt åt de två mest eftertraktade modeflugorna just för tillfället (handrabete och scraping) HAHA. Tror dock inte att det här med stickning blir någon långvarig hobby för mig.
Kortet blev då förövrigt mycket uppskattat
Stämplar: Flickan i hörnet från hÄnglar & stÄnglar (håller egentligen fast i ett hjärta)
Sittande flickan från Magnolia

5 kommentarer:

karolina sa...

Underbart Emma, och visst är du en riktig modefluga som även har slagit dig på att sticka :)
Vilken snygg detalj med "tagsen" som knyter ihop dom bruna banden

Åsa/asamia sa...

Vilket härligt personligt kort, du fick till det kanonbra med siffror och allt!

Essmo sa...

Superfint kort! Kul idé med stickningen.
=)

MalinsScrapBlogg sa...

Coolt kort! Diggar verkligen stickningen!

Angående hur jag gör kläderna till stämplarna så är det inte svårare än att man stämplar på ett mönstrat papper som man vill ha och sen skär ut efter kanten och klistrar på motivet man ska ha!! =)

Catta sa...

Ja du gumman, det blev ju riktigt snyggt i slutändan! Tur att dina bästa idéer kommer till dig mitt i nätterna =) Jag antar att moder blev överlycklig över mjölkbordet, men jag får säkert höra hela historian sen. Kramar